GalatasarayFenerbahçe tüneli kapattı! Galatasaray'dan gönderme

Fenerbahçe tüneli kapattı! Galatasaray'dan gönderme

22.09.2024 - 10:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından soyunma odasına gidişte kullanılan tünelin kepenkleri kısa süre içinde indirildi.

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, derbiden sonra, görülmemiş bir uygulamaya imza attı. Sarı lacivertliler, maçı 3-1 kazanan Galatasaraylı futbolcuların sahaya dönüp sevinç gösterisi yapmalarını engellemek için soyunma odası çıkış tünelinin kepengini kapattı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, RAMS PARK'TA SAHAYA GİRMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçeli futbolcular, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 yendikleri maçtan sonra sahaya dönüp orta yuvarlakta kutlama yapmıştı.

Fenerbahçe tüneli kapattı Galatasaraydan gönderme

Galatasaray Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kepengin kapatılmasıyla ilgili olarak, “Geçen sezon maç bittikten sonra sahaya çıkıp boş tribünler önünde sevinenler, seyircimiz varken, kutlama yapmamamız için kapı yerine kepenk yapmışlar. Biz Kadıköy’de kepenk indirttik! Galibiyeti soyunma odamızda doyasıya kutladık. Kepengi indirtmiş olmanın gururuyla dönüyoruz. Çok güzel bir galibiyet aldık” dedi.

FENERBAHÇELİ YÖNENTİCİLER SU ŞİŞESİ ATTI

Hatipoğlu ayrıca maçtan sonra protokol tribününde kavga çıktığını belirterek şunları söyledi: “Yöneticiler olarak galibiyetin gururuyla fotoğraf çektirirken, Fenerbahçeli yöneticiler su şişesi attı. Maalesef yönetim kurulu üyemiz Ece Bora’ya bu su şişesi isabet etti. Bir kadına su şişesi fırlatarak bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını üzüntüyle karşılıyoruz. Kendilerini kınıyoruz. Bunların yaşanmaması lazım.”