Fenerbahçe Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açtı! Dev teklif hazırlığı

Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açtı! Dev teklif hazırlığı

04.07.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmayların uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu için gözden çıkardığı rakam netlik kazandı. Sarı-lacivertlilerin başarılı hücum oyuncusu için yapmaya hazırlandığı teklifin bedeli dudak uçuklattı.

Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açtı Dev teklif hazırlığı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertlilerde gözler hücum hattına yapılacak takviyelere çevrildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin sol kanat transferinde uzun süredir takip ettiği başarılı futbolcu için yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'yi transfer etmek için temaslarını hızlandırdı.

Sarı-lacivertlilerin daha önce Sassuolo ile görüştüğü ancak 20 milyon euroluk bedel talep edilmesinin ardından görüşmelerin durduğu kaydedildi. Jose Mourinho'nun listesindeki Fransız yıldız için yeniden girişimlerin başlayacağı vurgulandı.

Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açtı Dev teklif hazırlığı

Armand Lauriente transferini Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun yöneteceği aktarıldı. Mario Branco'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğü ve Sassuolo'ya yapılan teklifi yükseltmeye hazırlandığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin 10 milyon euroluk teklifinin 13 milyon euroya yükseltileceği ve Sassuolo'nun kapısının yeniden çalınacağı belirtildi. Önerilecek teklifte bonus maddelerinin de yer aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

25 yaşındaki sol kanat, geride kalan sezonda Sassuolo formasını 40 müsabakada giydi. Armand Lauriente bu mücadelelerde 5 gol atma başarısı gösterdi. Fransız sol kanat, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açtı Dev teklif hazırlığı

Armand Lauriente'nin Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Rennes altyapısında yetişen Armand Lauriente daha sonra US Orleans'a kiralandı. Lorient, 20202-2021 sezonu başında 3 milyon euro bedelle Fransız futbolcuyu kadrosuna kattı. Sassuolo, 2022-2023 sezonu başında 10 milyon 100 bin euro karşılığında Armand Lauriente'nin bonservisini aldı.