BeşiktaşBeşiktaş'ta Mustafa Hekimoğlu'na İspanya kancası! Tribünden izlenecek

Beşiktaş'ta Mustafa Hekimoğlu'na İspanya kancası! Tribünden izlenecek

21.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki santrforu Mustafa Hekimoğlu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Genç forvetin, İspanyol ekibi tarafından takibe alındığı aktarıldı.

Beşiktaşta Mustafa Hekimoğluna İspanya kancası Tribünden izlenecek

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta genç santrfor Mustafa Hekimoğlu ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki santrfora, İspanyol ekibinin ilgisinin bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında attığı golle birlikte dikkat çeken Mustafa Hekimoğlu'nun Eyüpspor maçında tribünden takip edileceği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Avrupa'dan çok sayıda kulübün radarında olan Mustafa Hekimoğlu'nun Valencia'nın radarına girdiği kaydedildi.

17 yaşındaki santrfor için La Liga ekibinin harekete geçtiği vurgulandı. Valencia'da görev yapan gözlemcilerin, Beşiktaş'ın Eyüpspor ile oynayacağı maçta Mustafa Hekimoğlu'nu tribünden izleyeceği belirtildi.

Beşiktaşta Mustafa Hekimoğluna İspanya kancası Tribünden izlenecek

Valencia'da gözlemcilerin Mustafa Hekimoğlu'nun gelişimini yakından takip ettiği ve sezon boyunca genç forveti markaja alacakları kaydedildi. Beşiktaş kurmaylarının, Semih Kılıçsoy'da olduğu gibi Mustafa Hekimoğlu'nda da aceleci olmadığı ve sezon sonunda teklifleri değerlendireceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Mustafa Hekimoğlu'na İspanya dışında Almanya ve Fransa'dan da tekliflerin olduğu belirtildi. 17 yaşındaki forvet, bu sezon Beşiktaş'ta 6 maça çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Mustafa Hekimoğlu'nun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 17 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 400 bin euro. Mustafa Hekimoğlu, U21 Milli Takımı'nda 1 kez forma şansı buldu.