Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe, Ömer Faruk Yurtseven'le ilgilendi mi? Jasikevicius açıkladı

Fenerbahçe, Ömer Faruk Yurtseven'le ilgilendi mi? Jasikevicius açıkladı

26.09.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonun ortasında Fenerbahçe Beko’nun başına geçen başantrenör Saras Jasikevicius, sezon öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başarılı koç, Panathinaikos'a imza atan Ömer Faruk Yurtseven'le ilgilenip ilgilenmediklerini de açıkladı.

Fenerbahçe, Ömer Faruk Yurtsevenle ilgilendi mi Jasikevicius açıkladı

Geçtiğimiz sezon Dimitris Itoudis sonrası Fenerbahçe'nin başına geçen Saras Jasikevicius, ilk senesinde sarı-lacivertlileri Final Four'a taşımayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Bu sezonda da EuroLegaue'de büyük hedefleri olan Fenerbahçe'de Jasikevicius, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'FENERBAHÇE ŞU ANDA SADECE İSİMLERDEN OLUŞUYOR'

Eurohoops’a konuşan başarılı başantrenör, takıma tyeni katılan isimler ve kadro hakkında şu açıklamaları yaptı:

Umarım Wade bu sezon geçen sezonkinden daha motive halde değildir. Bir oyuncu her zaman motive olmak zorunda, eğer yeteri kadar motive olamıyorsanız eve gitmeniz gerekiyor. Diğer röportajlarda da bunu hep söylüyorum, şu anda söylediğin şeylerin hepsi kağıt üstünde. Kağıt üstünde Fenerbahçe iyi bir takım. Açık konuşmak gerekirse çok fazla kişinin bizden yeteri kadar bahsettiğini düşünmüyorum. Kurduğumuz kadrodan çok memnunum ama sonuçta şu anda kadroya sadece isimleri kattık. Şu anda Fenerbahçe formasını giyen isimlerden oluşuyoruz, daha bir takım haline gelmedik. Beraber nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. Nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Tarık sakatlığı sebebiyle önemli bir süre takımda olamayacak. Wade kamp boyunca yüzde 100’ünde değildi. Boban ve Khem daha takıma yeni katıldı. Evet isimler fena değil ama Fenerbahçe şu anda sadece isimlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

ÖMER FARUK YANITI

Jasikevicius, Panathinaikos'a transfer olan Ömer Faruk Yurtseven'le ilgilenip ilgilenmedikleri sorusuna ise 'Hayır, ilgimiz olmadı' yanıtını verdi.