Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe - Olympiakos maçında ortalık karıştı! Sinirler gerildi

Fenerbahçe - Olympiakos maçında ortalık karıştı! Sinirler gerildi

05.10.2024 - 09:24 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in ilk haftasında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'u 82-71 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin son çeyreği ve bitişinde gergin anlar yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Olympiakos maçında ortalık karıştı Sinirler gerildi

Turkish Airlines EuroLeague'in ilk haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Yunanistan ekibi Olympiakos'u 82-71 yendi.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya Marjanovic'in pota altında üst üste bulduğu basketlerle başlayan sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 17-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte hızlı hücumlarla sayı üreten Olympiakos, devre arasına 36-32 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte Baldwin'in etkili hücum performansıyla 10-0'lık seri yakalayan ve üstünlüğü tekrar ele geçiren Fenerbahçe Beko, Wright'ın üst üste kaydettiği basketlere rağmen final periyoduna 57-56 önde girdi.

Maç boyunca hücum ribauntlarında rakibine üstünlük kuran sarı-lacivertli takım, son çeyrekte yakaladığı 8-0'lık seriyle 36. dakikada skoru 73-65'e getirdi. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 82-71 kazandı ve sezona galibiyetle başladı.

Haberin Devamı

SİNİRLER GERİLDİ

Mücadelede gergin anlar da yaşandı. Ülkemizde Beşiktaş, Gaziantep ve Uşak Sportif formaları da giyen Shaquielle McKissic, son çeyrekte tribünde bulunan bir Fenerbahçe taraftarı ile tartışma yaşadı.

Shaquielle McKissic teknik faul alırken taraftar ise stadyumdan çıkarıldı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçında ortalık karıştı Sinirler gerildi

MAÇIN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI

Maçın Fenerbahçe galibiyetiyle sona ermesiyle bu sefer iki takımın koçu arasında sinirler gerildi ve ortalık bir anda karıştı. Sarunas Jasikevicius ve Georgios Bartzokas maçın bitişiyle hararetli bir tartışmaya girişti. İki koç arasındaki tartışmada bir anda sinirler gerildi. Etrafta bulunan oyuncular ve görevlilerin araya girmesiyle olay büyümeden sonlandı.

'BANA ANTRENÖRLÜĞÜ ÖĞRETEMEZ'

Maç sonunda Olimpiakos Başantrenörü Georgios Bartzokas ile aralarında yaşanan gerginliğe de değinen Jasikevicius, "Bartzokas ile iyi bir ilişkimiz var. Bunun aramızda kalmasını isterdim. Bazı yorumlar yaptığını duydum ve cevap vermek zorunda kaldım. Bana kenardan antrenörlüğü öğretemez. Benzer bir şey Khimki'de oldu. Bana takımımı nasıl yönetmem gerektiğini öğretmeye çalıştı. Böyle olmaması lazım." diye konuştu.

Haberin Devamı

'BANA SALDIRDI'

Olimpiakos Başantrenörü Georgios Bartzokas ise yaşananlar ile ilgili olarak şu sözleri dile getirdi:

Maç sonunda ise Sarunas ile aramızdaki bir konuşma değildi, bana saldırdı. Maç sonunda ona elimi uzattığımda elimi sıkmadı. Bana saygısızlık yaptı.

Yazarlar