FenerbahçeFenerbahçe maçının VAR hakemine Sinan Kaloğlu'ndan tepki!

Fenerbahçe maçının VAR hakemine Sinan Kaloğlu'ndan tepki!

26.08.2024 - 16:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, maçın hakemine ve VAR'a tepki gösterdi. Müsabaka sonrasında teknik direktör Sinan Kaloğlu, VAR hakemiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe maçının VAR hakemine Sinan Kaloğlundan tepki

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Rizespor'a konuk oldu. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çaldı. Turgut Doman'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Serkan Çimen üstlendi. VAR'da Onur Özütoprak, AVAR'da ise Deniz Caner Özaral görev aldı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından "Türkiye Futbol Federasyonunu ve tüm ilgilileri, hakem yönetimlerindeki soru işaretlerini gidermek adına zaman kaybetmeksizin gereken adımları atmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN HAKEM AÇIKLAMASI
Takımımızın farklı galibiyetine rağmen maçın ilk yarısında gerek ‘mantığı anlaşılmayan’ sarı kartlar, gerekse verilmeyen iki penaltı, hakem ve VAR’ın yönetim ve yaklaşımına dair endişe duymamıza sebebiyet vermiştir. Bu yaklaşımın devam etmemesi, tek talep ve beklentimizdir. Türkiye Futbol Federasyonunu ve tüm ilgilileri, hakem yönetimlerindeki soru işaretlerini gidermek adına zaman kaybetmeksizin gereken adımları atmaya davet ediyoruz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçının VAR hakemine Sinan Kaloğlundan tepki

SİNAN KALOĞLU'NDAN VAR HAKEMİNE TEPKİ
Gençlerbirliği'ni 2022-2023 sezonunda çalıştıran Sinan Kaloğlu, VAR hakemi Onur Özütoprak'e tepki gösterdi:

"Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe maçının VAR hakemi olan Onur Özütoprak'ın nasıl hakem olduğunu anlamanız için 11 Mayıs 2024'te Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçında son dakikada Tuzlaspor'un attığı gole bir bakın derim. (Bu hatalı kararla Gençlerbirliği play-off dışında kaldı) Ceza alacağına ödül gibi hala maçlara veriliyor!!"