FenerbahçeFenerbahçe maçı sonrası Nihat Kahveci'den Gökhan Akkan tepkisi! 'Aklım almıyor'

Fenerbahçe maçı sonrası Nihat Kahveci'den Gökhan Akkan tepkisi! 'Aklım almıyor'

26.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Rizespor'u deplasmanda 5-0 mağlup ettiği maçın ardından Nihat Kahveci dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Rizespor deplasmanından 5-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takımın farklı galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Rizespor taraftarlarının yoğun şekilde tepki gösterdiği Gökhan Akkan'ın performansını yorumlayan Nihat Kahveci çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin Fred ile yeni sözleşme imzalaması gerektiğini belirten Nihat Kahveci, "Ferdi Kadıoğlu'nu alıp götürdüler, Fred'in sözleşmesi uzatılsın. Avrupa kulüpleri, bugünkü maçı izleyip Fred'i yeniden götürebilir" dedi.

Fred'in performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Sanki Fred hiç sakatlanmamış gibiydi. Sahanın en diri, en fit, en istekli, golleri atan oyuncusuydu. Böyle oyuncuyu ben alkışlarım. Fred, Karadeniz bölgesini seviyor. Geçen sezon Trabzon maçında attığı golleri hatırlayın. Bakalım Samsun deplasmanında ne yapacak" diye konuştu.

'AKLIM ALMIYOR'

Haberin Devamı

Gökhan Akkan'ın performansını Kontraspor YouTube'da yorumlayan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Edin Dzeko'nun golünden önce İlhan Palut, Gökhan Akkan'ı oyundan alsa çok büyük bir iyilik yapmış olurdu. Hadi ilk golde 'sert vurdu, top döndü' falan derim ama ikinci golde Dzeko'nun sıfırdan uzak köşeye yerden vurduğu topta 10 cm ayağının dibinden geçiyor. Ne elle, ne de ayakla müdahalesi yapmamasını benim aklım almıyor. Ne düşündü hiç anlamadım, hiçbir refleks göstermedi. Bence orada maçı bitirdi."

Gökhan Akkan'ın daha önce de hatalı goller yediğini vurgulayan Nihat Kahveci, "Gökhan Akkan daha önce de hatalı goller yemişti. Bu tarz golleri yiyor. Bu kadar hatalı gol yenildiği bir maç hatırlamıyorum. En son Muslera'nın yedikleri vardı. Ama iki taneydi. Ben asla 'şike yaptı' falan demem. Yediği golleri değerlendiririm. Hatalı gol yemiştir. Bugün öyle bir niyet olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.