FenerbahçeSebastian Szymanski: Bizim aramızda iyi bir iletişim var!

Sebastian Szymanski: Bizim aramızda iyi bir iletişim var!

26.08.2024 - 00:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Sebastian Szymanski, Rizespor maçının ardından konuştu.

Sebastian Szymanski: Bizim aramızda iyi bir iletişim var

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Rizespor deplasmanından 5-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Daum'un vefatına değinen Sebastian Szymanski, "Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlayayım. Daum, çok büyük bir kişilikti Fenerbahçe için" dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Polonyalı on numara, "Rizespor'u tanıyorduk. Neler yapabileceklerini biliyorduk. Bizler de hafta boyunca buna göre çalıştık. Bugün saha içinde iyi bir iş çıkardık. Son almış olduğumuz talihsiz beraberlikten sonra bu galibiyet bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Oyuncular arasında iyi bir iletişim olduğunu vurgulayan Sebastian Szymanski, "Bu her takımda böyledir. Uzun süre beraber oynayan oyuncular sahada iyi iletişim kurar ve bu da oyuna yansır. Dolayısıyla bizim aramızda iyi bir iletişim var. Bugün takım olarak gösterdiğimiz kolektif performans çok iyiydi. Oyunun başından sonuna kadar iyi bir oyun sergiledik. Takım olarak kazandık bunu. Mutlu bir şekilde evimize döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar