BeşiktaşBeşiktaş'tan Rafa Silva tepkisi! Dikkat çeken paylaşım

Beşiktaş'tan Rafa Silva tepkisi! Dikkat çeken paylaşım

22.09.2024 - 21:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı kulübün Rafa Silva ile ilgili tepkisi dikkat çekti.

Beşiktaştan Rafa Silva tepkisi Dikkat çeken paylaşım

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Portekizli on numara Rafa Silva'ya Eyüpspor maçında ilk 11'de görev verdi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün maçın devre arasında Rafa Silva ile ilgili yaptığı paylaşım ön plana çıktı.

5'inci dakikada Eyüpspor'da Robin Yalçın'ın faulü sonrası Beşiktaşlı futbolcular maçın hakemine kart itirazlarında bulunmuştu. Maçın hakemi Zorbay Küçük, Rafa Silva'ya faul yapan Robin Yalçın'ı sarı kartla cezalandırmıştı.

Beşiktaş taraftarları, Robin Yalçın'ın bu faulü sonrası tepki göstermişti. Beşiktaş resmi hesabından Eyüpspor maçının devre arasında dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Rafa Silva'nın bir fotoğrafının yer aldığı paylaşıma "Durduramayacaksınız" notu düşüldü. Beşiktaş'ın gündem olan paylaşımı şu şekilde:

Haberin Devamı

GÜRAY VURAL'A KIRMIZI KART ÇIKMIŞTI

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta Güray Vural'ın Rafa Silva'ya yaptığı faul sonrası VAR'dan uyarı gelmiş ve Güray Vural kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Rafa Silva'ya yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gören bir diğer isim Trabzonsporlu Edin Visca olmuştu. Edin Visca, PFDK tarafından 2 maçtan men cezasına çarptırılmıştı.