Turkish Airlines EuroleagueEttore Messina'dan Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi için itiraf! 'Yanlış karar verdi'

Ettore Messina'dan Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi için itiraf! 'Yanlış karar verdi'

05.09.2024 - 18:46 | Son Güncellenme:

Ettore Messina, EuroLeague'de mücadele edecek Fenerbahçe Beko'nun yeni transferleri Devon Hall ve Nicolo Melli için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ettore Messinadan Fenerbahçe Bekonun yeni transferi için itiraf Yanlış karar verdi

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele edecek Fenerbahçe Beko'nun yeni transferleri Devon Hall ve Nicolo Melli'nin eski başantrenörleri Ettore Messina suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Ettore Messina, Fenerbahçe Beko'nun yeni yıldızlarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Olimpia Milano'yu çalıştıran Ettore Messina, Nicolo Melli'nin ayrılık sürecine dair şu ifadeleri kullandı:

"Nicolo Melli bize çok şey katmış harika bir oyuncu, bizim için önemli bir isimdi. Hayatta karşılıklı olarak beklentilerin, bakış açılarının uyuşmadığı zamanlar olabiliyor ve sonuç olarak biz de yollarımızı ayırdık."

Bu durumun profesyonel olduğunu vurgulayan Ettore Messina, " Hem spor dünyasında hem de iş dünyasında bu tür durumlar ne ilk ne de son kez yaşanmıyor" şeklinde konuştu.

Devon Hall'ın ayrılığının yanlış bir karar olduğunu belirten Ettore Messina, "Devon Hall'ın bizimle kalmasını isterdik ama yanlış bir karar verdi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MELLI'DEN 2 YILLIK İMZA

Olimpia Milano forması giyen Nicolo Melli, sezon başında Fenerbahçe Beko ile anlaşma imzalamıştı. 33 yaşındaki İtalyan basketbolcu, sarı-lacivertli takımla 2 yıllık sözleşme konusunda el sıkışmıştı.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 2017-2019 yılları arasında formamızı giyen ve son olarak İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milano ekibinde oynayan İtalyan uzun Nicolo Melli (2.05, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı."

DEVON HALL DA 2 YILLIK İMZA ATTI

Fenerbahçe Beko'nun Olimpia Milano'dan bir diğer transferi Devon Hall olmuştu. Sarı-lacivertliler, yıldız basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak EA7 Emporio Armani Milano forması giyen Birleşik Amerikalı oyuncu Devon Hall (1995, 1.96) ile 2 yıllık anlaşmaya vardı" denilmişti.