29.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:
Kendisine pas vermeyen Cenk’in üzerine yürüyerek tokat atan Almeida’nın, genç file bekçisiyle geçen sezon da sert şekilde tartıştığı ortaya çıktı. Trabzonspor maçından sonra yediği gol yüzünden Cenk’e hesap soran Almeida’nın bu tutumu o dönem takım arkadaşları arasında şaşkınlıkla karşılanmıştı.
Portekizli oyuncunun önceki gün Cenk’e tokat atmasının siyah-beyazlı oyuncuları bir kez daha şaşkınlığa uğratırken, özellikle Fernandes’in, vatandaşının davranışına bir hayli bozulduğu ifade edildi.
Fernandes’in başını iki yana sallayarak antrenman sahasından ayrılması dikkatlerden kaçmamıştı. Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş tek antrenman yaptı. Siyah-beyazlı oyuncular, Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda, koşu ve pas programından sonra taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.
Fenerbahçe - Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Gülen taraf 4-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Seremoni sırasında ise Fred'in elini tutan çocuk, ünlü ismin oğlu çıktı.