İspanya La LigaEski Beşiktaşlı kulüpsüz kalmıştı! Dünya devinin transfer listesinde

Eski Beşiktaşlı kulüpsüz kalmıştı! Dünya devinin transfer listesinde

24.09.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'un Avrupa futbolunun dev kulübünün transfer listesinde olduğu iddia edildi. Bonservisi elinde bulunan Alman kaleci ile birlikte listedeki diğer adaylar da netlik kazandı.

Eski Beşiktaşlı kulüpsüz kalmıştı Dünya devinin transfer listesinde

Newcastle United ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan Loris Karius ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kulüpsüz durumda olan Alman file bekçisinin, Avrupa devinin transfer listesinde yer aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde beklentileri karşılayamayan Loris Karius'un La Liga devi Barcelona'nın radarında olduğu belirtildi.

Barcelona'da Villarreal ile oynanan maçta sakatlanan Marc Andre ter Stegen'in sezonu kapatması nedeniyle kaleci transferi arayışlarının hızlandığı vurgulandı.

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick ve Sportif Direktör Deco'nun transfer döneminin kapalı olması sebebiyle bonservisi elinde olan bir kaleci için harekete geçtiği aktarıldı.

Loris Karius'u listesinde bulunduran Barcelona'da diğer adayların Keylor Navas, Jordi Masip, Tomas Vaclik ve Edgar Badia'nın olduğu kaydedildi.

Öte yandan Barcelona'da yeni transfer gelene kadar kaleyi Galatasaray'ın eski file bekçisi Inaki Pena'nın koruyacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Newcastle United ile sözleşmesi biten ve şu anda boşta olan Loris Karius'un güncel piyasa değeri 1 milyon euro. 31 yaşındaki file bekçisi daha önce şu kulüplerde forma giydi:

Mettenberg altyapısı
SSV Ulm altyapısı
Stuttgart altyapısı
Manchester City altyapısı
Mainz
Liverpool
Beşiktaş
Union Berlin
Newcastle United