GalatasarayErsin Akan: Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu ve odaklandığı tek şey şampiyonluk

Ersin Akan: Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu ve odaklandığı tek şey şampiyonluk

11.05.2023 - 11:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, "Kaan, Galatasaray'da mutlu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Bu haberlere kimse inanmasın" dedi.

Ersin Akan: Kaan Ayhan, Galatasarayda mutlu ve odaklandığı tek şey şampiyonluk

Devre arası transfer döneminde Galatasaray ile anlaşan Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, milli futbolcunun sarı-kırmızılı takımda mutlu olmadığı ve sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğine dair çıkan haberler sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kaan Ayhan'ın şu anda Galatasaray ile şampiyonluğa odaklandığını ve sarı-kırmızılı ekipte mutlu olduğunu dile getiren Akan, "Şunu çok net söylemek lazım; Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu ve odaklandığı tek şey Galatasaray'ın şampiyonluğu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Haberler kesinlikle doğru değil çünkü Kaan'ın tek düşüncesi Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak. Ayrılıkla ilgili benden bir istekte bulunmadı, bu haberlere kimse inanmasın" ifadelerini kullandı.

Ersin Akan: Kaan Ayhan, Galatasarayda mutlu ve odaklandığı tek şey şampiyonluk

Yazarlar