Basketbol Ergin Ataman çılgına döndü! Hakem kararlarına ateş püskürdü: Her şey ayarlanmış

Ergin Ataman çılgına döndü! Hakem kararlarına ateş püskürdü: Her şey ayarlanmış

06.06.2024 - 10:26 | Son Güncellenme:

EuroLeague'de zafere ulaşan Panathinaikos, Yunanistan Ligi final serisi ilk maçında ezeli rakibi Olympiakos ile kozlarını paylaştı. İlk maçı Olympiakos kazanırken Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, hakem kararlarına sert tepki gösterdi.

Ergin Ataman çılgına döndü Hakem kararlarına ateş püskürdü: Her şey ayarlanmış

Yunanistan Ligi’nde final serisi ilk maçında ezeli rakipler Panathinaikos ile Olympiakos karşı karşıya geldi. OAKA’daki zorlu mücadelede Olympiakos rakibi karşısında sahadan 89-84 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Olympiakos seride 1-0 öne geçerken maçın son bölümünde yaşananlar mücadeleye damgasını vurdu.

ERGİN ATAMAN OYUNDAN ATILDI

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, Olympiakos karşısında maçın bitimine 1:51 kala hakem kararlarına sinirlendi ve ikinci kez teknik foul alarak diskalifiye edildi.

HAKEMLERE TEPKİ

Hakemleri alkışlayarak tepkisini belirten Ergin Ataman, sahadan ayrılırken Panathinaikos taraftarından büyük destek gördü. Başarılı antrenör maç son u basın toplantısına katılmadı.

Ergin Ataman çılgına döndü Hakem kararlarına ateş püskürdü: Her şey ayarlanmış

MAÇ SONUNDA TEPKİSİ DEVAM ETTİ

BasketNews'te yer alan habere göre Ergin Ataman'ın tepkisi stadyumun koridorlarında da devam etti. Panathinaikos iletişim müdürü Dimitris Kontos'a ile konuşan Ergin Ataman, sesini yükselterek şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

"Futbolda neden Yunan olmayan hakemler olduğunu şimdi anlıyorum. Şimdi bunu çok iyi anlıyorum. Lütfen gidip Bay Giannakopoulos ile konuşun ve yabancı hakemleri çağırarak durumu düzeltin. Aksi takdirde, artık her şey ayarlanmış”

Ergin Ataman çılgına döndü Hakem kararlarına ateş püskürdü: Her şey ayarlanmış