Galatasaray Galatasaray'dan transferde bir taşla iki kuş! Zaniolo takasta kullanılacak

Galatasaray'dan transferde bir taşla iki kuş! Zaniolo takasta kullanılacak

06.06.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, hem yüksek maliyetle takıma katılan Zaniolo’dan kurtulmak hem de Teknik Direktör Okan Buruk tarafından istenen yıldız oyuncuyu takıma kazandırmak için harekete geçti.

Galatasaraydan transferde bir taşla iki kuş Zaniolo takasta kullanılacak

Sezonu şampiyonlukla noktalayan ve Devler Ligi için iddialı takım kurmak isteyen Dursun Özbek yönetimi, kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

8 numara için gündemdeki isimler arasında yer alan Sofyan Amrabat için formül bulundu. Sarı-kırmızılılar, Fiorentina’nın 27 yaşındaki Faslı futbolcusu için Zaniolo’yu takasta kullanıp, üzerine 10 milyon euro daha talep ediyor. Geçen sene de Galatasaray’ın gündeminde olan ama Manchester United’a kiralanan Amrabat’ın piyasasının düşmesi sarı-kırmızılıların pazarlıkta elini güçlendirdi.

Amrabat’ın İngiltere’de bu sezonu iyi geçirmemesi, Galatasaray açısından bir fırsat olarak değerlendirildi. Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Cim-Bom, hem Fiorentina’nın istediği Zaniolo’dan para kazanmak hem de 8 numara ihtiyacını karşılamak için takas ile birlikte para formülü üzerinde durdu. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde hız kazanacağı ve anlaşma olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan transferde bir taşla iki kuş Zaniolo takasta kullanılacak

MARTIAL SESLERİ

Yeni sezonda Avrupa’da da iddialı olmak isteyen Galatasaray’ın Anthony Martial ile de ilgilendiği ifade edildi. ESPN’de yer alan haberde, Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 28 yaşındaki Fransız forvet için sarı-kırmızılıların devreye girdiği vurgulandı.

Geçen sezon 13 Premier Lig maçında bir gol atan oyuncuyla, Galatasaray dışında İspanyol, Alman ve Amerikan takımlarının da devrede olduğu ifade edildi. Geçen sezon ortasında ameliyat olduğu için bir süre takımdan ayrı kalan Martial sol kanatta da görev yapabiliyor.

ASSIGNON'DA FARK 2 MİLYON EURO

Galatasaray’ın devre arasında olduğu gündemine gelen Lorenz Assignon için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Kış döneminde Burnley’e kiralanan 23 yaşındaki sağ beki kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Okan Buruk’un yeniden talebi sonrasında girişimlerin başladığı ifade edildi. Fransız oyuncu için Rennes ile pazarlıklara başlayan Galatasaray’ın 10 milyon euroluk bonservisi aşağı çekmeye çalıştığı bildirildi.

Bonservis bedeli 8’e inmesine rağmen, iki kulüp arasındaki farkın 2 milyon euro olduğu bildirildi.