Konferans LigiEmre Belözoğlu Avrupa'da tarih yazıyor! Transfer müjdesini verdi

Emre Belözoğlu Avrupa'da tarih yazıyor! Transfer müjdesini verdi

26.08.2022 - 10:01 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir, Belçika'da Antwerp'i 3-1 mağlup ederek UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmayı garantiledi. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Avrupa'da elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi

Avrupa'da Emre Belözoğlu fırtınası! Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off rövanş karşılaşmasında Royal Antwerp'i deplasmanda 3-1 mağlup etti ve gruplara kaldı. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu bu süreçte elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU FIRTINASI!

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın yerine göreve getirilen Emre Belözoğlu 31 resmi karşılaşmada 17 galibiyet 9 beraberlik ve mağlubiyet alarak dikkat çeken bir performansa imza atmıştı. Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir bu sezona da hızlı bir giiş yaptı. Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi ön elemeleri dahil toplamda 9 resmi karşılaşmaya çıkan Başakşehir, bu süreçte 6 galibiyet 3 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi.

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN AYNI 11

Antwerp'e konuk olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmadaki ilk 11'ini sahaya sürdü.

Medipol Başakşehir, sahaya Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Biglia, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Münir ve Okaka ilk 11'iyle çıktı.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertli takımda Muhammed Şengezer, Alexandru Epureanu, Danijel Aleksic, Mesut Özil, Batuhan Çelik, Patryk Szysz, Deniz Türüç, Muhammet Arslantaş, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Lucas Lima ve Junior Caiçara yedekler arasında yer aldı.

Medipol Başakşehir'in Belçika ekibi Antwerp ile karşı karşıya geldiği Bosuil Stadı tamamen doldu. Mücadeleyi yaklaşık 16 bin futbolsever izledi. İnşaat çalışmaları devam ettiği için stadın bir tribününe güvenlik gerekçesiyle taraftarlar alınmadı ve boş bırakıldı.

Karşılaşmada yaklaşık 800 Türk taraftar da kendilerine ayrılan bölümden turuncu-lacivertli takımı destekledi.

Turuncu-lacivertli formaların yanı sıra diğer Türk takımlarının formalarını da giyen taraftarlar, ellerindeki Türk bayrakları ve tezahüratlarıyla Medipol Başakşehir'e destek verdi.

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi

BELÇİKA'DA BÜYÜK ÖVGÜ: VERİMLİ TAKIM!

Belçika basını Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'e övgüler yağdırdı. De Standaard, "Verimli Türkler, Anterp'e ilk yenilgisini tattırdı" başlığını kullandı. Haberin detayında "Mark van Bommel, Antwerp antrenörü olarak ilk yenilgisini Başakşehir'e karşı aldı. Ve bu gerçekten kötü bir zamanda gerçekleşti." ifadeleri kullanıldı.

Gazet van Antwerpen "Başakşehir partiyi mahvetti" başlığını kullandı. Haberde "Verimlilik olarak Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı alınan mağlubiyet. Mark van Bommel, Antwerp'in antrenörü olarak ilk yenilgisini aldı. Hem de olabilecek en kötü anda." denildi.

Haberin Devamı

Het Belang van Limburg "Ne acı verici mağlubiyet!" başlığını kullandı. Haberde "Türkler zaman zaman Antwerp baskısı altında iyi oynadı. Bitişe yedi dakika kala Başakşehir, bıçağı Antwerp'teki yaranın biraz daha derinine soktu." ifadelerine yer verildi.

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Avrupa'da oynanan maçlar bizim için milli maç havasında geçiyor. Ülke puanına katkı sağladığımız için de mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık." ifadelerini kullandı.

Transfere dair açıklamalarda da bulunan Belözoğlu, "Hem ligde hem de Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz. Geniş bir kadromuzun olması bizim de işimizi kolaylaştıracaktır." dedi.

BAŞAKŞEHİR GRUPLARA KALDI! İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Haberin Devamı

Adını UEFA konferans Ligi gruplarına yazdıran Medipol Başakşehir ve UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye elenerek Konferans Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

İşte Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un muhtemel rakipleri;

TORBALAR

1. Torba: Villarreal, Basel, Slavia, AZ, Gent, Başakşehir, Partizan, West Ham

2. Torba: Cluj, Molde, FCSB, Fiorentina, Köln, Be'er Sheva, Apollon Limassol, Slovan Liberec

3. Torba: Nice, Anderlecht, Zalgiris Vilnius, Austria Wien, Hearts, Shamrock Rovers, Sivasspor, Vaduz

4. Torba: Dnipro, Lech Poznan, Slovacko, Silkeborg, Djurgardens, Pyunik Yerevan, RFS Riga, FC Balkani

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi

Emre Belözoğlu Avrupada tarih yazıyor Transfer müjdesini verdi