Turkish Airlines EuroleagueElijah Bryant'tan Tarık Biberovic açıklaması! 'Isırmadım'

Elijah Bryant'tan Tarık Biberovic açıklaması! 'Isırmadım'

14.10.2024 - 00:52 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes'in yıldızı Elijah Bryant, Fenerbahçe Beko maçında Tarık Biberovic ile tartışma yaşamasına dair açıklamalarda bulundu.

Elijah Bryanttan Tarık Biberovic açıklaması Isırmadım

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 2'nci haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk etmişti. Dev derbinin 3'üncü çeyreğinde tansiyon yükselmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'in turnikesi sonrası Elijah Bryant ile birlikte iki oyuncu yerde kalmıştı. Pota altında Tarık Biberovic'in kafasından tutmasının ardından Elijah Bryant çok sinirlenmişti.

Elijah Bryant'la Tarık Biberovic arasındaki gerilimi diğer oyuncular büyümeden önlemişti. Maçın hakemleri, yaşanan gerilimi inceledikten sonra hem Elijah Bryant hem de Tarık Biberovic'i diskalifiye etmişti.

Anadolu Efes forması giyen Elijah Bryant, Tarık Biberovic ile yaşadığı tartışmaya dair bir paylaşımda bulundu. Sırtının ve kolunun bir fotoğrafını paylaşan Elijah Bryant çarpıcı ifadeler kullandı.

Tarık Biberovic ile yaşadığı tartışmaya değinen Elijah Bryant paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"Pozisyonda Biberovic ile birlikte yere düştük. Ayağa kalkmaya çalıştığımda beni boynumdan ve başımdan yakaladı, beni aşağı çekti ve yüzümü koluna bastırdı. Boynumda ve sırtımda ciddi çizik izleri bıraktı. Tekrar kendimi kaldırmaya çalıştım. O da tekmelerle karşılık verdi, kolumda morluklar oluştu. Onu ısırmadığımı açıkça belirtmek istiyorum. Eylemlerim kesinlikle ayağa kalkmak içindi. Birini başından veya boynundan tutup yere çekmenin basketbolda yeri yoktur."

Elijah Bryant'ın paylaşımlarında sırtındaki çizikler dikkat çekti. Öte yandan Elijah Bryant'ın kolunda da morarma olduğu gözlemlendi.