Gaziantep FKDursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu sözleri!

Dursun Özbek'ten Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu sözleri!

24.09.2024 - 23:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz ile ilgili konuştu.

Dursun Özbekten Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu sözleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın formasını giyen futbolcular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk teklif var mı" sorusuna Dursun Özbek, "Öyle bir teklif gelmedi. Biz başka yerlerde mi yaşıyoruz? Ben duymadım Barış Alper'e 25 milyon euro teklif, duymadım. Teklif olmadı" cevabını verdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun transfer sürecini anlatan Dursun Özbek, "Kerem transfer yapmak istiyor. Ağabeyiyim, başkanıyım, o da benim kaptanım. Avrupa'da oynamak için büyük bir iştahı var. Spartak Moskova'dan teklif geldi, 'gitmem' dedi. Son anda Benfica'dan teklif geldi. Bize büyük hizmet etmiş birisi. Kendi kariyerini şekillendirmek istiyor, Avrupa'da oynamak istiyor. Kerem bizim evladımız olması hasebiyle önüne geçmeyi hiç düşünmedik. Neticede bize emek verdi, takımın şampiyonluklarında etkisi var. Önüne Benfica gibi bir fırsat gelmiş, Galatasaray'a da para kazandırarak gitmiş. Mani olmak istemedik. Belli bir mesuliyet de yükleniyorsun. Size hizmet eden biriyle ilgili karar alıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

HT Spor'da açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, Yunus Akgün'ün performansına dair şu sözleri dile getirdi:

"Yunus'un son maçını çok beğendim. Yuvadan yetişmiş kişiler. Değerleri bizim için çok büyük. Anlatılmaz seviyede büyük. Yunus çok başarılı. Aynı seviyesini korur, Galatasaray'a bir süre hizmet ettikten sonra Avrupa'ya gitmek isterse mani olmayız."