Fransa Haberleri Didier Deschamps: Mbappe, maskeye alışıyor!

Didier Deschamps: Mbappe, maskeye alışıyor!

01.07.2024 - 23:44 | Son Güncellenme:

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Belçika maçının ardından konuştu.

Didier Deschamps: Mbappe, maskeye alışıyor

EURO 2024 Son 16 Turu'nda Belçika engelini 1-0'lık skorla geçen Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Müsabakayı değerlendiren Didier Deschamps, "Çok ilerleme kaydettik ve rakibimiz kağıt üzerinde hücumcu bir takım olsa da temkinliydi. Şans yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Onlardan daha fazla şans yarattık ama bekleme oyununu oynadık ve onların tuzağına düşmedik. Bu hoşuma gitti ama tabii ki sadece topa sahip olarak kazanamazsınız. Daha fazla şans yaratmamızı isterdim" dedi.

Zaferin tadını çıkaracağını belirten Didier Deschamps, "u anın tadını çıkaralım. Hiçbir şey bir anda olmuyor. Çeyrek finaldeyiz ve bu önemli bir aşama. Her zaman daha fazla gol atma kapasitesine sahibiz. Bir şeyleri zorlamak istesek de bunun bizim için psikolojik bir engel olmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Mbappe'nin maskeye alışma süreci hakkında gelen soruya Didier Deschamps, "Mbappe, maskeye alışıyor. Gittikçe daha iyi oluyor. Terle ilgili bir durum var ve terin gözlerine kaçabileceğini biliyoruz. Buna alışıyor ama görüşünü etkileyebilir. Sanki her şeyi 3 boyutlu görüyormuş gibi olduğunu söylüyor. Önündeki her şey iyi ama çevresel görüşünde bir gecikme var. Ama önümüzdeki haftalarda ya da aylarda buna alışması gerekecek" cevabını verdi.

Yazarlar