VoleybolDevlet Bahçeli, Mehmet Akif Üstündağ'ı kabul etti!

Devlet Bahçeli, Mehmet Akif Üstündağ'ı kabul etti!

12.10.2024 - 20:38 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı makamında kabul etti.

Devlet Bahçeli, Mehmet Akif Üstündağı kabul etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında kabul etti.

Haberin Devamı

Bu gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Üstündağ, "Sayın Bahçeli, Türk voleybolunun son yıllarda milletlerarası alanda elde ettiği başarıları yakından takip ettiğini; ülkemizi her platformda layıkıyla temsil etmelerinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Çalışmalarımızı yakından takip etmeyi ve desteklemeyi sürdüreceğini dile getirdi. Ülkemizin gurur kaynağı olan Filenin Sultanlarına sevgilerimizi ve saygılarımızı iletmenizi isterim" beyanlarında bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, voleybolun Türk milletinin gurur kaynağı olduğu şuuruyla çalışmalarını sürdüreceklerini; voleybol camiasının milletimizin, devletimizin verdiği desteklere layık olmaya çalışacağını ifade edip; Sayın Bahçeli’ye isminin yazılı olduğu milli takım forması takdim ederek, çok samimi bir atmosferde gerçekleşen bu ziyaretin voleybol camiasına güçlü bir motivasyon desteği olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli, Mehmet Akif Üstündağı kabul etti

Başkan Üstündağ ayrıca "Sayın Devlet Bahçeli’ye ziyaretimizde göstermiş olduğu samimi ilgi ve destekleri için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özverili destekleri bizlere başarı ve dayanışmayı getirmiştir. Bu çizgimizi de her daim koruyacağız. Bu desteklerle beraber ülkemizi voleybol alanında başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.