Turkish Airlines EuroleagueCedi Osman'ın Panathinaikos'ta kazanacağı ücret ortaya çıktı! Şaşırtan karar

Cedi Osman'ın Panathinaikos'ta kazanacağı ücret ortaya çıktı! Şaşırtan karar

09.09.2024 - 12:37 | Son Güncellenme:

NBA'den ayrıldıktan sonra Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer olan Cedi Osman'ın Yunan ekibinden kazanacağı ücret ortaya çıktı. İşte detaylar...

Cedi Osmanın Panathinaikosta kazanacağı ücret ortaya çıktı Şaşırtan karar

EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos, uzun süredir NBA'de forma giyen Cedi Osman'ı renklerine bağlamıştı. Yıldız basketbolcunun Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibinden kazanacağı ücret şaşırttı.

Haberin Devamı

ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Yunan basınından SDNA'da yer alan habere göre Milli yıldız geçtiğimiz sezon San Antonio Spurs'ten kazandığı ücretin neredeyse 5'te 1'ine Panathinaikos'a transfer oldu.

NBA'de son senesinde 6.7 milyon dolar kazanan Cedi Osman, Panathinaikos'tan 1.3 milyon euro kazanacak.

BAŞKA TALİPLERİ DE VARDI

Haberin detaylarında ise Anadolu Efes ve Partizan'ın sunduğu tekliflerin daha iyi olmasına ve Real Madrid'in de Milli yıldızı istemesine rağmen Cedi Osman, tercihini Ergin Ataman'ın takımından yana kullandı. .

Anadolu Efes altyapısında yetişen milli basketbolcu Pertevniyal, Cleveland Cavaliers, Canton Charge ve San Antonio Spurs'te oynadı.

Cedi Osmanın Panathinaikosta kazanacağı ücret ortaya çıktı Şaşırtan karar

'KOLAY BİR KARARDI'

Transferi hakkında Milli yıldız şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

Panathinaikos’a transfer olmak benim için kolay bir karardı. Başka takımlardan da ilgi vardı ama yine de kolay bir karardı. Panathinaikos çok uzun yıllardır bildiğim bir kulüp, Ergin Ataman’ı ise çocukluk yıllarımdan beri tanıyorum. Dolayısıyla bu kulübün bir parçası olduğum için mutluyum. Üst üste ikinci EuroLeague şampiyonluğunu istiyorum, harika bir kadromuz var. EuroLeague bu yaz iyice güçlendi ama ligin en iyi takımı biziz, ‘back to back’ yapacağız. Geçen yıl EuroLeague maçlarını izlerken burada oynamayı özlediğimi anladım, bu yüzden EuroLeague’de yeniden oynamak için sabırsızlanıyorum. Buraya gelmeden önce Furkan Korkmaz ile de konuştum, o çok sevdiğim bir arkadaşım. Onunla rekabet etmek çok eğlenceli olacak.

Yazarlar