KasımpaşaSamsunspor'dan müthiş geri dönüş! Holse alev aldı: 1-4

Samsunspor'dan müthiş geri dönüş! Holse alev aldı: 1-4

26.10.2024 - 17:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Karadeniz ekibi, Kasımpaşa karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta ikinci yarıdaki golleriyle 3 puana ulaştı. Kırmızı-beyazlı takımda Ntcham iki penaltı atışından yararlanamadı. Holse 2 gol kaydederek galibiyette başrolü oynadı.

Samsunspordan müthiş geri dönüş Holse alev aldı: 1-4

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında sezonun flaş ekibi Samsunspor, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştı. Kırmızı-beyazlı takım 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada ikinci yarıdaki etkili futboluyla sonuca gitti: 1-4.

Haberin Devamı

Samsunspor mücadelenin ilk yarısında üst üste kazandığı 2 penaltıdan da yararlanamadı. 19. dakikada topun başına geçen Ntcham'ın vuruşunda top üst direkten döndü. 28'de yine penaltıda topun başına geçen Ntcham'ın şutu bu sefer üstten auta gitti. 31. dakikada Aytaç Kara topu ağlara göndererek ilk yarının sonucunu ilan etti: 1-0.

İkinci yarıda gol için rakip kalede büyük baskı kuran Karadeniz ekibi, 68 ve 77'de Holse, 71'de Soner, 85'de Tait'in golleriyle farklı galibiyete ulaştı: 1-4. Puanını 22'ye yükselten Samsunspor maç fazlasıyla ikinci sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 11 puanda kaldı.

İLK 11'LER
Kasımpaşa: Gianniotis, Neto, Opoku, Yasin, Ben Ounnes, Gökhan, Fall, Aytaç, Hajradinovic, Brekalo, Da Costa
Samsunspor: Okan, Zeki, Bedirhan, Van Drongelen, Bola, Ntcham, Soner, Holse, Schindler, Emre, Mouandilmadji