FenerbahçeBrighton'ın Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Fenerbahçe'nin son şartları sorulacak

Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Fenerbahçe'nin son şartları sorulacak

20.08.2024 - 09:11 | Son Güncellenme:

İngiliz ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferi için Fenerbahçe ile temasları sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Premier Lig ekibi Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu ısrarı devam ederken transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

FERDİ'YLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler, geçtiğimiz gün Ferdi'yi arayıp kendisini takımda görmek istediğini ve planlarını tek tek anlattı.

4 yaşındaki sol bek bu durumdan bir hayli memnun olurken, kendisine gösterilen yakın ilgiden etkilendi. Hem 4'lü hem de 3'lü defans oynadıklarını belirten Alman teknik adamın kritik cümlesiyse "Kanat beki olarak seni çok sık değerlendireceğiz" oldu. Ferdi'ye sadece sol değil, sağda da kullanılacağı bilgisi verildi.

SON ŞARTLAR SORULACAK

Brighton yönetimi de bu transferin çok uzadığını ve artık tamamlanması gerektiğini düşünüyor. İngilizler bu hafta içerisinde resmi olarak Fenerbahçe yönetimi ile iletişime geçecek ve hâlâ "Tamam" yanıtını alamadığı sarı-lacivertlilere son şartlarını soracak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, rakamda son dakika değişikliği yapmazsa Premier Lig ekibi 35 milyon Euro'ya bu transferi noktalamak istiyor. Fenerbahçe cephesi ise bonuslarla fiyatı artırma düşüncesinde.

Brightonın Ferdi Kadıoğlu ısrarı Fenerbahçenin son şartları sorulacak

Fenerbahçe taraftarı da Ferdi Kadıoğlu konusunda en kısa zamanda olumlu ya da olumsuz bir karar verilmesini istiyor. "En kötü karar kararsızlıktan iyidir" düşüncesinde olan sarı-lacivertliler, kafası başka yerde bir Ferdi'nin takıma bir katkısı olmadığı düşüncesinde. Lille maçında kadro dışı kalan, Göztepe deplasmanında oyuna sonradan giren milli oyuncunun performansı da bu belirsizlikten etkilenmiş durumda.