FenerbahçeFenerbahçe'de bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshedildi

20.08.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Fenerbahçede bir ayrılık daha Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

FENERBAHÇE'DE AYRILIK!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği Joao Pedro ile yollar resmen ayrıldı. 

Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: 

Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi fesh edilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz.

 

FENERBAHÇE'DE ORTA SAHAYA YENİ İDDİA!

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de yeni bir isim gündeme geldi...

Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Fransız ön libero Boubakary Soumare ile ilgileniyor.

Kanarya'nın orta saha için gündemine aldığı isimlerden biri olduğu ifade edilen yıldız futbolcu için ilerleyen günlerde somut gelişmeler yaşanabileceği de haberin detaylarında yer aldı.

25 yaşındaki yıldız orta saha 2021-22 sezonunda İngiliz ekibine 20 milyon euro'ya transfer olmuştu.

PSG altyapısından yetişen oyuncunun piyasa değeri o sezonda 28 milyon euro'ya kadar çıkmıştı.

Fransız dinamo için güncel verilere göre 14 milyon euro değer biçiliyor.

ERSİN DESTANOĞLU'NA FRANSA'DAN TALİP

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu'na Fransa'dan sürpriz bir talip çıktı...

ERSİN'E FRANSA'DAN TALİP

Foot Mercato'da yer alan habere göre, Fransız ekibi Nantes, Ersin Destanoğlu ile ilgileniyor.

KİRALAMA SEÇENEĞİNİ ARAŞTIRIYORLAR

Fransız ekibinin, Ersin Destanoğlu'nun kiralama şartlarını soruşturduğu gelen bilgiler arasında.

Mert Günok'un arkasında kalan genç file bekçisi düzenli olarak forma giymek için takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'NİN 1 NUMARALI HEDEFİ: LEON GORETZKA

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco; Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor ve listenin 1 numarasındaki hedef ise Bayern Münih'in yıldızı Goretzka.

KADRO DIŞI KALMIŞTI
Alman milli oyuncusu Cuma günü Bayern'in Ulm'a karşı 4-0 kazandığı maçta kadroda yer almamıştı. Bunun üzerine; Bundesliga devinden ayrılabileceği yönünde spekülasyonlar arttı. Sky Almanya Bayern'in 1,88 boyundaki oyuncuyu takımdan göndermek istediğini aktardı.

Öte yandan Alman yıldız için şu ana teklifte bulunan bir takım olmadı. Gelişmeleri yakından takip eden Fenerbahçe’nin planı, aynı Saint-Maximin’de olduğu gibi Goretzka’yı da maaşının bir bölümünü karşılayarak kiralamak. Kesenin ağzını açmaya hazırlanan Kanarya, Goretzka'yı transfer ederek orta sahadaki rotasyonu ve kaliteyi artırmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ'TAN KANAT TAKVİYESİ! ANGELO GABRIEL KİRALANIYOR

Süper Lig'de sezona 2'de 2 yaparak giren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, 19 yaşındaki Angelo Gabriel'in transferinde önemli aşama kaydetti. Chelsea'de forma giyen genç oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması planlanıyor. Kartal’ın Angelo Gabriel ile anlaşma sağladığı aktarıldı. Chelsea’de süre alamayan Brezilyalı kanat oyuncusunun Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu vurgulandı. İngiliz ekibinin de düzenli oynayarak deneyim kazanması için Gabriel’i mutlaka kiralamak istediği kaydedildi.

 

PEDRO'DA OLUMSUZ GELİŞME!

Fenerbahçe'nin bir an önce yollarını ayırmak istediği Joao Pedro için Salernitana ile pazarlık halindeydi. Ancak İtalya’dan gelen haberle görüşmeler askıya alındı. Salernitana Başkanı Danilo Iervolino, görevinden istifa etti. Bu gelişme sonrası sportif direktör Gianluca Petrachi, Pedro dahil devam eden tüm transfer pazarlıklarını durdurdu.

Fenerbahçe, senelik 2.5 milyon Euro maaş alan tecrübeli hücum oyuncuyla bir an önce yolları ayırmak istiyor. Bu arada Pedro’ya İtalya’dan başka takımlardan teklif gelebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı
NAPOLI, SZYMANSKI İÇİN GÖZÜNÜ KARARTTI!

Serie A ekibi Napoli, daha önce Szymanski için 25 milyon Euro'yu gözden çıkarmıştı. İtalyan devi, lige 3-0’lık şok Verona yenilgisiyle başlayınca transferde gözünü kararttı.

Benfica’dan David Neres’i 30 milyon Euro’ya kadrosuna katmaya hazırlanan Napoli, bir kez daha sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Antonio Conte’nin Sebastian Szymanski’yi çok istediği kaydedildi.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Napoli’nin Fenerbahçe’ye yapacağı yeni teklifin 30 milyon Euro’yu bulabileceği öne sürüldü. Yönetimin böyle bir rakam karşısında nasıl tavır alacağı merak konusu. Ferdi Kadıoğlu’nun satışı bitmek üzereyken, Mourinho’nun, Szymanski’nin ayrılığına yeşil ışık yakması beklenmiyor. (Fanatik)

 

 

G.SARAY'IN MCTOMINAY ISRARI! RESMİ GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLAYACAK

Scott McTominay bir kez daha Galatasaray’ın gündeminde. Yaz başından beri sarı-kırmızılıların radarında olan, ancak kulübü Manchester United’ın kesin kararını vermemesi sebebiyle transferi gerçekleşmeyen McTominay konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz devi, İskoç oyuncuyla yapılan son görüşmenin ardından satışla ilgili resmi görüşmelerin başlayacağını ve tekliflerin değerlendirmeye alınacağını duyurdu. United’ın ilk etapta masaya oturacağı kulüpler de kesinleşti.

TALİBİ ÇOK
İngiliz basınına göre 27 yaşındaki futbolcunun resmi talipleri, Crystal Palace, Brighton, Fulham, Napoli ve Galatasaray. Gazetelerde United’ın 20 milyon Pound gibi bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu iddia ediliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU
Diğer taraftan McTominay’ın Premier Lig’de kalma isteğinin ağır bastığı da detaylar arasında. Ancak Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda bu transferde avantajlı konuma geçeceği ifade ediliyor. (Fanatik)