MagazinBrezilya efsane Luiz Adriano'ya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden!

Brezilya efsane Luiz Adriano'ya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden!

21.03.2022 - 10:54 | Son Güncellenme:

Bir dönem dünya futbolunun en iyi forvetlerinden biri olan Luiz Adriano futbolda yaşadığı büyük düşüşü özel hayatında da yaşıyor. Inter'in eski golcüsünün son görüntüsü hayranlarını üzerken bir darbe de 21 yaşındaki sevgilisinden geldi.

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

Brezilya efsanesi Luiz Adriano futbolda yaşadığı büyük düşüşü özel hayatında da yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği sarhoş görüntüsüyle hayranlarını üzen Adriano'yla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Kariyeri içki ve depresyon yüzünden alt üst olan Adriano, kilolu görüntüsüyle dikkat çekti. Formda döneminde dünyanın en iyilerinden olan Adriano, kötü dönemlerinde ise büyük düşüşler yaşadı. Henüz 26 yaşında Sao Paulo formasıyla ülkesine dönen Brezilyalı 30'unda kulüpsüz kaldı. Aldığı kilolarla gündem olan Adriano 2014'te ara verdiği futbola 2016'da Miami United'la geri döndü ancak ABD'deki serüveni de sadece 4 ay sürdü. Son kulübü 2016 yılında Miami United olan Adriano, ülkesinde nefes testini reddettiği ve ehliyetsiz araç kullanırken yakalandığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Polis memurları Adriano'nun aracını el koymadı ve yerine biri gelip arabasını alana kadar beklemesine izin verdi. Brezilyalı yıldızın büyük bir para cezasına çarptırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

BABASININ ÖLÜMÜ KARİYERİNİ BİTİRDİ
Bu, Adriano'nun pandemi sırasında yasadışı bir partiye katılmasından sonraki son olay oldu. Adriano'nun kariyeri, babasının ölümüyle düşüşe geçti ve sona erdi. Babasının vefatıyla derinden etkilenen Adriano, acısını hafifletmek için alkole yöneldiğini itiraf etmişti.

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

MOTOSİKLETİN ÜSTÜNDE SARHOŞ GÖRÜNTÜLENDİ
Brezilyalı efsane yakın bir zamanda sosyal medyaya düşen görüntüsüyle olay oldu. Brezilya sokaklarında motosiklet üzerinde dolaşan Adriano, br hayranının çektiği videoda sarhoş olarak görüntülendi. Bitap hali hayranlarını üzerken yurt dışı basınında 'Gelmiş geçmiş en çılgın futbol hikayelerinden biri' şeklinde yorumlandı.

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

19 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ
Inter'in eski golcüsü Adriano ve güzel tıp öğrencisi Ceu, Ocak ayında çıkmaya başladı. Yeni ilişkisiyle gündeme gelen Adriano sosyal medya paylaşımlarıyla 21 yaşındaki sevgilisini takipçileriyle paylaşmıştı. Fakat bu ilişki uzun sürmedi. Brezilyalı efsane, Buzios'ta yaptıkları geziden yerel karnavalda verdikleri pozlara kadar sevgilisiyle olan fotoğrafların hepsini kaldırdı.

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

TEK BAŞINA PARTİYE KATILDI
Brezilya basınında çıkan habere göre Adriano şimdi yeniden bekar bir erkek olarak hayatına devam ediyor ve geçen hafta geç saatlerde arkadaşlarıyla Rio de Janeiro'da bir gece kulübünde parti yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

İÇKİ İTİRAFI
İtalyan kulübünün iz bırakan isimlerinden olan 39 yaşındaki isim, Brezilya dergisi R7'ye verdiği demeçte, "Ne kadar acı çektiğimi sadece ben biliyorum. Babamın ölümü bende büyük bir boşluk bıraktı, kendimi çok yalnız hissettim. İtalya'da çok yalnız, üzgün ve depresyondaydım ve o zaman içmeye başladım. Sadece içki içerken mutlu hissediyordum, ki bu her geceydi. İçmeyi bırakamazdım ve Inter'den ayrılmak zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Adriano kariyeri boyunca 4 İtalya Serie A şampiyonluğu, 2 Coppa Italia, 3 İtalya Süper Kupa, 2 Brezilya Serie A şampiyonluğu ve 1 Copa America zaferi yaşadı.

Brezilya efsane Luiz Adrianoya bir darbe de 19 yaş küçük sevgilisinden

Inter'in İki Brezilyalı Efsanesi: Ronaldo & Adriano