Dünyadan FutbolBoupendza transferi ortalığı karıştırdı! FIFA'ya şikayet edilecek

Boupendza transferi ortalığı karıştırdı! FIFA'ya şikayet edilecek

13.09.2024 - 11:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bir dönem Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza'nın transferi ortalığı karıştırdı. Zamalek'in kadrosuna kattığını açıkladığı golcü futbolcu, Sumudica'nın çalıştırdığı Romanya ekibi Rapid Bükreş'le anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Boupendza transferi ortalığı karıştırdı FIFAya şikayet edilecek

Golcü futbolcu Aaron Boupendza'nın transferi 2 kulübü birbirine düşürdü. Mısır ekibi Zamalek, yıldız futbolcuyu transfer ettiğini açıklarken Boupendza'nın Romanya ekibi Rapid Bükreş'le anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

'NE ZAMAN İMZA ATTIM HATIRLAMIYORUM'

Sports Digitale'in haberine göre Zamalek'in resmi açıklama yapıp kadrosuna kattığını açıkladığı Boupendza, 'Ne zaman imza attığımı hatırlamıyorum' dedi ve transferden vazgeçip Romanya'ya gitti. Zamalek, Gabonlu golcüyü FIFA'ya şikayet edecek.

Aaron Boupendza, Rapid Bükreş ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

"BEN OLMASAM RAPID'E GELMEZDİ"

Romanya temsilcisinin teknik direktörü Marius Sumudica, geçtiğimiz gün tecrübeli golcüyü transfer ettiklerini duyurmuştu

Sumudica yaptığı açıklamada, "Aaron Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı. Onun gibi bir oyuncuyu nasıl transfer ettiğimizi soran çok sayıda mesaj aldım. Anlaşmaya vardık. Sözleşme için resmi evraklar hazırlanıyor. Vize işlemlerinden sonra Bükreş'e gelecek. Ben olmasaydım Rapid'e gelmeyecekti ama kulübün mali anlamda gösterdiği çaba da önemliydi. Böyle bir futbolcuyu buraya getirmek kolay değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GOL KRALI OLMUŞTU

Gabonlu golcü, 2020/21 yılında Hatayspor'da 22 golle gol kıralı olmuştu.

28 yaşındaki oyuncu, Hatayspor'dan 4.25 Milyon euroya Al-Arabi'ye transfer olmuştu. Kariyeri boyunca 190 maça çıkan Boupendza, 78 gol ve 18 asist yaptı.