BeşiktaşBeşiktaş'tan transferde sürpriz! Giovanni van Bronckhorst'un eski yıldızı

Beşiktaş'tan transferde sürpriz! Giovanni van Bronckhorst'un eski yıldızı

09.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta transfer döneminin son günlerinde çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Giovanni van Bronckhorst'un eski yıldızını listesine dahil ettiği aktarıldı.

Beşiktaştan transferde sürpriz Giovanni van Bronckhorstun eski yıldızı

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer döneminin son günlerinde çalışmalarını hızlandırdı. Bek rotasyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir ismi dahil ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Jonas Svensson ile birlikte forma rekabetine girecek bir bek arayan Beşiktaş'ın yıldız futbolcu için harekete geçtiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın Rangers forması giyen James Tavernier ile ilgilendiği belirtildi.

Siyih-beyazlılarda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da eski öğrencisinin transferine sıcak baktığı kaydedildi. Giovanni van Bronckhorst'un siyah-beyazlı kurmaylara transfer için olumlu rapor verdiği aktarıldı.

Beşiktaş kurmaylarının, James Tavernier'in menajeri ile görüştüğü belirtildi. Siyah-beyazlıların, yıldız futbolcunun maliyeti hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

32 yaşındaki sağ bek, bu sezon Rangers'ta 7 müsabakada süre aldı. James Tavernier, bu karşılaşmalarda 2 asist üretti. İngiliz yıldızın Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2026'da sona erecek. James Tavernier'in güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Newcastle United altyapısında yetişen James Tavernier daha sonra Gateshead, Carlisle United, Sheffield Wednesday, MK Dons, Shrewsbury ve Rotherham'da kiralık olarak forma giydi. Wigan Athletic'te de forma giyen James Tavernier, 2015-2016 sezonu başında 250 bin euro karşılığında Rangers'a imza attı.