BeşiktaşBeşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Galatasaray'a gol atmıştı

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi! Galatasaray'a gol atmıştı

14.08.2024 - 15:10 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kopenhaglı Lerager ile görüşme halinde olduğu, transferin, yabancı sınırı dolu olan siyah-beyazlıların kontenjan açma durumuna bağlı olduğu iddia edildi

Beşiktaştan sürpriz transfer hamlesi Galatasaraya gol atmıştı

Paris Saint Germain'den Cher Ndour'u kadrosuna katan Beşiktaş'ın, orta saha için bir oyuncunun daha transferine hazırlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞÜYOR'

Danimarka'nın Bold internet sitesinde 'Lerager Beşiktaş'la görüşüyor' başlıklı habere göre 31 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlılar ile diyalog halinde.

Taraflar arasında olası bir anlaşmanın gerçeğe dönüşebilmesi için ise şu anda çözülmesi gereken bir engel bulunduğu belirtildi. Süper Lig'de 14 yabancı oyuncu sınırı bulunduğu ve bu nedenle Lukas Lerager'e yer açılabilmesi için Beşiktaş'ın başka bir yabancıyı göndermesi gerektiği ifade edildi.

GALATASARAY'A GOL ATMIŞTI

Kopenhag'ın elden çıkartmak istediği belirtilen futbolcunun bu yüzden beklemeye geçtiği kaydedildi. 10 kez Danimarka Milli Takımı forması giyen, Lerager, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray karşısında goller atmıştı.

Yazarlar