BeşiktaşBeşiktaş'tan Hasan Arat'tan Ante Rebic ve Daniel Amartey tepkisi! 'Utanıyoruz'

Beşiktaş'tan Hasan Arat'tan Ante Rebic ve Daniel Amartey tepkisi! 'Utanıyoruz'

21.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hasan Arat'ın Daniel Amartey ve Ante Rebic ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Beşiktaştan Hasan Arattan Ante Rebic ve Daniel Amartey tepkisi Utanıyoruz

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Başkan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün faaliyetlerine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Hasan Arat'ın Daniel Amartey ve Ante Rebic ile ilgili tepkisi ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Ante Rebic transferine değinen Hasan Arat, "Size basit bir örnek vereyim, 'Bize acil bir oyuncu transfer edin, isminde 'ic' olsun, meşhur olsun' diyolar. Gece yarısı getiriyorlar. Arkadaşın bize maliyeti 5 milyon 165 bin euro. Oynadığı süre Türkiye Kupası dahil 711 dakika. Maç başı maliyeti 224 bin euro. Yollamak için canımız çıktı" dedi.

Beşiktaştan Hasan Arattan Ante Rebic ve Daniel Amartey tepkisi Utanıyoruz

Daniel Amartey ile ilgili konuşan Hasan Arat, "Bir diğer oyuncu geliyor, dolanıyor, tesislerden kaçıyor, 'imzala' diyoruz, imzalamıyor. Transferin son gününde imzaladık. Çok yazık şeyler yapılmış. Bazı şeyleri söyleyemiyoruz. Utanıyoruz. Kendi şirketinizde bu işi yapar mısınız? Nasıl buna imza attınız? Nasıl incelediniz" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Ante Rebic, İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılardan ayrılan Hırvat kanat oyuncusu henüz gol sevinci yaşayamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer döneminin son gününde yollarını ayırdığı Daniel Amartey, henüz bir takıma imza atmadı. 29 yaşındaki Ganalı stoper boşta kaldı.