FenerbahçeFenerbahçe Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşma sağladı! Yıllık ücreti belli oldu

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşma sağladı! Yıllık ücreti belli oldu

19.07.2024 - 15:22 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp, Faslı golcü ile her konuda el sıkıştı. 4 yıllık anlaşma sağlanan yıldız futbolcunun alacağı maaş belli oldu.

Transferde vites yükselten Fenerbahçe bombaları ardı ardına patlatıyor. Levent Mercan'a 4 yıllık, Cenk Tosun'a ise 2 yıllık imza attıran sarı-lacivertli kulüp, Allan Saint Maximin'i 1 yıllığı Al Ahli'den kiralamıştı. 

Haberin Devamı

KAP bildiriminde şu açıklama yapılmıştı: Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İmzalanan kiralama sözleşmesi kapsamında Al-Ahli kulübüne toplam 8.000.000 Avro, 4 eşit taksitle ödenecektir. İlgili sözleşme uyarınca, oyuncunun 2024-2025 sezonunda alacağı maaş Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacaktır.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşma sağladı Yıllık ücreti belli oldu

4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı-lacivertli takımın son bombası En-Nesyri oldu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Faslı yıldızla 4 yıllık anlaşma sağlandı. Sports Digitale'nin haberine göre golcü futbolcu, 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak. 

PAZARLIKLAR OLUMLU İLERLİYOR

Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan En-Nesyri’yi bedelsiz kaybetmek istemediği için pazarlıklarda olumlu bir tutum sergileyen Sevilla ile çözülmesi gereken tek nokta bonservisin ödenme şekli. Sarı-lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla’ya 19-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertli ekip, bu bedelin yüzde 50’lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor. İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor. İki kulübün bu konuda da anlaşmaya varmasının ardından Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelecek.

Haberin Devamı

EN-NESYRI KİMDİR?

1997 Fas doğumlu olan En Nesyri, santrfor mevkinde forma giymekte olup 1.92 boyunda. Kariyerinde Malaga, Leganes ve Sevilla takımlarında görev yapan forvet oyuncusunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Kariyeri boyunca toplam 290 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 93 gol, 12 asist kaydetti.