BeşiktaşBeşiktaş'ta Thomas Partey sürprizi! Hüseyin Yücel devrede

Beşiktaş'ta Thomas Partey sürprizi! Hüseyin Yücel devrede

26.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Arsenal forması giyen Thomas Partey ile ilgilendiği öğrenildi. Siyah-beyazlılarda transferde Hüseyin Yücel'in devrede olduğu aktarıldı.

Beşiktaşta Thomas Partey sürprizi Hüseyin Yücel devrede

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer dönemi için çalışmalarına başladığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın bu doğrultuda sürpriz bir isme kanca attığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Arsenal forması giyen Thomas Partey ile ilgilendiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in Arsenal ile temaslara başladığı vurgulandı.

Hüseyin Yücel'in Ganalı orta sahanın transferini bitirmek için yoğun mesai harcadığı aktarıldı. Beşiktaş'ın Thomas Partey'i ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Beşiktaşta Thomas Partey sürprizi Hüseyin Yücel devrede

31 yaşındaki orta saha, bu sezon Arsenal'da 11 müsabakada forma şansı buldu. Thomas Partey, bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı ve 921 dakika sahada kaldı.

Thomas Partey'in Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ganalı orta sahanın güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Leganes altyapısında yetişen Thomas Partey daha sonra Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Yıldız futbolcu bir süre Mallorca ve Almeria'da kiralık olarak forma giydi. Thomas Partey, 2020-2021 sezonu başında 50 milyon euro bedelle Arsenal'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Thomas Partey, Gana Milli Takımı'nda 49 müsabakada oynadı. 31 yaşındaki orta saha, bu mücadelelerde 13 gol atma başarısı gösterdi.