Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den hakem sitem: Fenerbahçe'den yana kullandı

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den hakem sitem: Fenerbahçe'den yana kullandı

27.04.2024 - 21:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe derbisini 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşta Serdar Topraktepeden hakem sitem: Fenerbahçeden yana kullandı

Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini 2-1 kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"TAKDİR HAKLARI HEP F.BAHÇE'DEN YANA"
"Tüm futbolcularım, 10 kişi kalmalarına rağmen son dakikaya kadar maçı kovaladılar, korakor mücadele ettiler, karakter koydular. Hepsine teşekkür ediyorum. Başlangıçta Fenerbahçe, 15-20 dakika baskı kuracaktı, biliyorduk, bunu konuştuk. Önce karşılamak, sonra geçiş oyunları oynuyorduk. 23. dakikada kırmızı kart gördük, planlarımızı bozdu. 10 kişi kaldıktan sonra 4-4-1 oynadık ama oyunu oturtamadık. Korakor iyi oynadık. Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen. Daha fazla mücadele etmek istedik ama 10 kişi olunca tempomuz düştü."

Haberin Devamı

"Oyuncularımızın burada koyduğu karakter, bizim oyunumuz Ankaragücü maçına ışık verdi. Oyuncularımız sahiplenmiştir. Tempo ve oyundan memnunum."

“ONLAR NE TAKDİR EDERSE BURADAYIZ”

“Geleceğinizle ilgili yönetimle konuştunuz mu?” şeklinde gelen bir soruya ise Topraktepe, “Ben bu camianın içinde olduğumu biliyorum. Onlar ne takdir ederse biz buradayız. Yönetimle de bu konuda bir şey konuşmama gerek yok” şeklinde cevap verdi.

Oyuncuların mücadele ettiğini belirten Topraktepe, “Ben oyuncularla daha önceden beri birlikteyim. Hepsinin büyük bir isteği var. Kupada devam ediyoruz. İyi bir mücadele var. Bazı şeyler yavaş yavaş oluyor. Futbolcuların hepsi de bizim yanımızda” dedi.

Sezonun kalan bölümüyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Serdar Topraktepe, “Oyuncu motivasyonuyla ilgili bir problem yaşamıyoruz. Onlar da bunun bilincinde. Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Kupada yürümeye devam etme hedefindeyiz. Bütün maçlarımızı kazanıp iyi bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz” diyerek cümlelerini sonlandırdı.

Yazarlar