BeşiktaşBeşiktaş'ta sakatlıklar sonrası gözler Giovanni van Bronckhorst'ta!

Beşiktaş'ta sakatlıklar sonrası gözler Giovanni van Bronckhorst'ta!

17.10.2024 - 21:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Milot Rashica ve Gabriel Paulista'nın sakatlıkları sonrası kararını henüz veremediği öğrenildi.

Beşiktaşta sakatlıklar sonrası gözler Giovanni van Bronckhorstta

Beşiktaş, milli ara dönüşünde iki oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak. Siyah beyazlılarda Rashica ve Paulista, Tümosan Konyaspor ile Lyon maçlarında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana takımın en fazla süre alan isimleri arasında bulunan iki oyuncunun yokluğu, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’u düşündürüyor.

Hollandalı çalıştırıcı, Paulista’nın yokluğunda savunma tandemini Uduokhai - Emirhan ikilisinden oluşturacak. Gaziantep Futbol Kulübü maçında da Paulista'nın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından bu ikili görev yapmıştı.

Hücumda ise Rashica’nın yokluğunda van Bronckhorst’un kafasında 3 isim var. Hollandalı çalıştırıcının; Semih Kılıçsoy, Ernest Muçi ve Joao Mario arasında tercih yapacağı ifade edildi. Bu üçlüden bir ismin de, hücumun sol tarafında yer alması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ta, Tümosan Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Siyah beyazlılar, evinde galip gelerek, Lyon mücadelesi öncesinde moral bulmak istiyor.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik adamın, futbolcularına, "Taraftarımız önünde iyi bir oyunla kazanarak Gaziantep'de yaşadığımız puan kaybını unutturalım" dediği gelen haberler arasında.