BeşiktaşBeşiktaş'ta Rafa Silva skor katkısını unuttu! 7 maçı boş geçti

Beşiktaş'ta Rafa Silva skor katkısını unuttu! 7 maçı boş geçti

07.10.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva'nın Lugano müsabakasının ardından skor katkısı üretememesi dikkat çekti. Portekizli on numara, forma giydiği üst üste 7 maçta skor katkısı yapamadı.

Beşiktaşta Rafa Silva skor katkısını unuttu 7 maçı boş geçti

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Rafa Silva, siyah-beyazlı takımda kariyerine müthiş başlamıştı.

Haberin Devamı

Rafa Silva'nın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşındaki Lugano maçından sonra skor katkısı yapamaması dikkat çekti.

Portekizli on numara, Beşiktaş kariyerindeki ilk maçında Galatasaray'a karşı hem gol hem de asist üretmişti. Rafa Silva, ardından oynanan Samsunspor, Lugano maçları ve Antalyaspor karşılaşmalarında da skor katkısında bulunmuştu.

Beşiktaşta Rafa Silva skor katkısını unuttu 7 maçı boş geçti

Lugano ile 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynanan maçta 1 gol ve 1 asist üreten Rafa Silva, ardından skor katkısı sağlayamadı.

Portekizli on numara, Süper Lig'deki Sivasspor, Trabzonspor, Eyüpspor, Kayserispor ve Gaziantep FK maçlarında gol yollarında etkili olamadı. 31 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi lig etabındaki Ajax ve Eintracht Frankfurt maçlarını da boş geçti.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Rafa Silva'nın skor katkısı sağlayamadığı 7 resmi maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 3 galibiyetle sahadan ayrıldı.

Beşiktaşta Rafa Silva skor katkısını unuttu 7 maçı boş geçti

Rafa Silva'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 31 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 14 milyon euro.