BeşiktaşBeşiktaş'ta Gedson ve Omar Colley problemi!

Beşiktaş'ta Gedson ve Omar Colley problemi!

07.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa’yı müzesine taşıyan Beşiktaş’ta iki günlük izin bitti. Siyah-beyazlı takım, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor’la pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Beşiktaşta Gedson ve Omar Colley problemi

Futbolcular, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenmanda, ısınma programından sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Yeni transfer Emirhan Topçu ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Turkcell Süper Kupa maçında ayak bileği burkulan Gedson Fernandes ile kasık bölgesinde ağrısı bulunan Omar Colley antrenmanda yer almadı. Tedavilerine devam edilen genç oyuncular Emrecan Terzi ile Yakup Arda Kılıç da çalışmaya çıkmadı.

Gedson ve Colley’in tedavilerine hemen başlandığı aktarıldı. Deneyimli futbolcuların Samsunspor sınavına yetiştirilmeleri için yoğun çaba harcandığı ifade edildi. Gedson ve Colley’in durumları büyük olasılıkla cuma günü netlik kazanacak.

Bu arada Beşiktaş, savunma oyuncusu Emrecan Uzunhan’ın Antalyaspor’a kiralandığını açıkladı.