BeşiktaşBeşiktaş'ta Gedson Fernandes'ten gol itirafı!

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'ten gol itirafı!

02.09.2024 - 00:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta gecenin golcülerinden Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşta Gedson Fernandesten gol itirafı

Gedson Fernandes, henüz 1 Eylül'de kariyerinin en golcü sezonunu yaşamayı garantiledi. Sivasspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İSTEDİĞİMİZ ALDIK
"Biraz zor maçtı, hedefimiz olan 3 puanı aldık. İstediğimizi aldık. Şimdi milli maç arası var. Bu galibiyeti kutlayıp dinlenme zamanı şimdi..."

GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
"Gol attığım için her oyuncu gibi mutluyum. Önemli olan nokta, defansif olarak da iyi olmamız. Az gol yediğimiz zaman, hücumda her şeyi yapabilecek iyi oyunculara sahibiz. Önemli olan kazanmak ve takım olarak iyi oynamak."

UDUOKHAİ SİFTAH YAPTI
Beşiktaş'ın son transferi Felix Uduokhai, ilk kez siyah-beyazlı taraftarının karşısına çıktı. Siyah-beyazlılar, Omar Colley'in PAOK'a transferinin ardından savunmada yaşanan boşluğu Uduokhai ile doldurdu.

Maçtan sonra konuşan yıldız isim; "Böyle harika ve büyük bir takıma geldiğim için sağlayanlara teşekkür ediyorum. İlk maçında takım olarak çok iyiydik. Ben de neyim varsa galibiyet için, elimden geleni yaptım. İlk defa burada oynadım. Atmosfer inanılmazdı, mükemmeldi. Çok heyecan vericiydi. Her şey harika gitti. Her şey mutluluk verici." dedi.

Haberin Devamı

AĞRILARI DEVAM EDEN ONANA KADROYA ALINMADI
Siyah-beyazlı takımda bu sezon kadroya girmeyi başaran Jean Onana, arka adalesinde ağrıları devam ettiği için kadroya alınmadı.

Kamerunlu oyuncu, Lugano ile geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada da kadroya dahil edilmemişti. Süper Kupa maçında oyuna sonradan giren Onana, Samsunspor ve İsviçre'deki Lugano maçlarında süre alırken, Antalyaspor maçını yedek kulübesinde tamamlamıştı.