FenerbahçeFenerbahçe'ye Krunic piyangosu! Şampiyonlar Ligi kozu

Fenerbahçe'ye Krunic piyangosu! Şampiyonlar Ligi kozu

01.09.2024 - 18:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda istemediği isimlerden biri olan Krunic'e transfer piyangosu vurdu. Şampiyonlar Ligi ekibi, sarı-lacivertli yıldızı gündemine aldı.

Fenerbahçeye Krunic piyangosu Şampiyonlar Ligi kozu

Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu haline gelen Rade Krunic ile ilgili şaşırtıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

MOURINHO: "FİKİRLERİME UYMUYOR"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sofyan Amrabat transferi sonrası Alanyaspor maçının ardından, "Krunic ve Zajc benim fikirlerime uymadığı için orada eksiğimiz vardı. Şimdi oraya oyuncu alıyoruz. Amrabat için İsmail ya da Fred'in pozisyonu diyemeyiz, biz 3 orta saha oynuyoruz. İyi bir kadromuz olacak." diye konuşmuştu.

KIZILYILDIZ, KRUNIC'İ İSTİYOR
Sırp basınından Mozzart Sport'un haberine göre; bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalma başarısı gösteren Kızılyıldız, Krunic'i kiralamak istiyor. Haberde ayrıca oyuncunun daha önce de transfer edilmek istediği ancak kendisinin Milan'ı tercih ettiği öne sürüldü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN GEREKLİ

Ekim ayında 31 yaşına girecek oyuncunun hala yüksek seviyede futbol oynayıp Kızılyıldız'ın Şampiyonlar Ligi maçları için ihtiyaç duyduğu katkıyı sağlayabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2026'DA SONA ERİYOR
Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen Bosna Hersekli Rade Krunic'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçe, Krunic'i geçen sezonun devre arasında Milan'dan kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli forma altında 22 maçta süre bulan Krunic, 1 asist yaptı.