BeşiktaşBeşiktaş'ta Ciro Immobile hatayı affetmedi! Ebrar Karakurt paylaşım yaptı

Beşiktaş'ta Ciro Immobile hatayı affetmedi! Ebrar Karakurt paylaşım yaptı

03.08.2024 - 20:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların yeni transferi Ciro Immobile, ilk dakikada gol perdesini açtı. Immobile, Icardi'ye ait rekoru kırma başarısı gösterdi.

Beşiktaşta Ciro Immobile hatayı affetmedi Ebrar Karakurt paylaşım yaptı

Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray karşılaşmasında hücum hattının en ilerisinde Ciro Immobile'ye forma şansı verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıkan Ciro Immobile, siyah-beyazlı takımda ilk golüyle erken tanıştı.

Beşiktaşta Ciro Immobile hatayı affetmedi Ebrar Karakurt paylaşım yaptı

1'inci dakikada Derrick Köhn'den önce topa dokunan Jonas Svensson, meşin yuvarlağı savunma arkasına doğru havalandırdı. Galatasaray savunmasında Victor Nelsson bu pozisyonda kayarak yere düştü.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Victor Nelsson'un hatasında topu önünde buldu ve ceza sahasına girdi. Ciro Immobile, Fernando Muslera'nın kalesinden açıldığı anda vuruşunu yaptı ve ağları havalandırdı.

Ciro Immobile, bu golle birlikte Beşiktaş kariyerinde ilk kez gol sevinç yaşadı.

REKORLA BAŞLADI

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, ilk resmi maçında Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye ait rekoru kırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ciro Immobile hatayı affetmedi Ebrar Karakurt paylaşım yaptı

İtalyan santrfor, ilk resmi maçında Süper Kupa tarihinin en erken golüne imza atarak tarihe geçti.

2006'dan bu yana Süper Kupa adıyla düzenlenen organizasyondaki en erken golü, 7 Nisan 2024'te Şanlıurfa'da oynanan ve tamamlanamayan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 50. saniyesinde Icardi kaydetmişti.

Ciro Immobile'nin bu golünün ardından milli voleybolcu Ebrar Karakurt paylaşımda bulundu. Beşiktaş'ın maçlarını zaman zaman tribünden takip eden Ebrar Karakurt paylaşımında Ciro Immobile'ye dikkat çekti.

Ebrar Karakurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ligin yeni golcüsü 20'nci saniyede golünü attı."

Yazarlar