EyüpsporArda Turan'dan Fenerbahçeli yıldıza kanca! Transferde ters köşe

Arda Turan'dan Fenerbahçeli yıldıza kanca! Transferde ters köşe

03.08.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın transferde Fenerbahçeli yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Eyüpspor'un somut adımda bulunduğu aktarıldı.

Arda Turandan Fenerbahçeli yıldıza kanca Transferde ters köşe

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un transferde büyük bir sürpriz peşinde olduğu ortaya çıktı. Eflatun-sarılı ekibin, Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmeyen Ryan Kent'e Eyüpspor'un talip olduğu öğrenildi. Eyüpspor'un Ryan Kent'i transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

Championship ekibi Leeds United'ın da Ryan Kent'i gündeminde bulundurduğu vurgulandı. Ryan Kent için Eyüpspor'un somut hamlede bulunduğu aktarıldı.

Ryan Kent, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lugano ile oynadığı ilk maçta forma şansı bulmuştu. İngiliz futbolcu, ilk 11'de başladığı müsabakada 68 dakika sahada kalmıştı.

Ryan Kent'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers'ta oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Ryan Kent'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.