Beşiktaş Beşiktaş'ta 7 yabancının üstü çizildi! Ayrılık rüzgarı

Beşiktaş'ta 7 yabancının üstü çizildi! Ayrılık rüzgarı

03.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın sözleşmeli 17 yabancısı bulunuyor. Bu sayıyı 12’ye düşürmek zorunda olan siyah-beyazlılar ilk planda Rosier, Onana, Montero, Hasic, Amartey, Rebic ve Aboubakar’la yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Beşiktaşta 7 yabancının üstü çizildi Ayrılık rüzgarı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yabancı oyuncu kadrosundaki fazlalık dikkat çekiyor. Sözleşmesi biten Rachid Ghezzal ve kiralık kontratını tamamlayan Joe Worrall’la yollarını ayıran Kartal’ın mevcutta 17 yabancısı bulunuyor.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de kulüpler önümüzdeki sezon A takım listelerine 12 yabancı futbolcu yazabilecek. Siyah-beyazlıların bu nedenle en az 5 yabancı oyuncuyla yollarını ayırması gerekiyor. Yapılacak yeni transferler de hesaba katıldığında bu sayının 9-10’a ulaşması bekleniyor.

Kiralıktan dönecek olan Rosier, Onana, Montero ve Hasic’in yanı sıra Aboubakar, Amartey ve Rebic önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmüyor. Siyah-beyazlılar öncelikle bu futbolcularla yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor. Teklif gelen oyuncuya bonservis konusunda kolaylık gösterilecek.

Hatta Rebic, Hasic, Montero ve Amartey gibi bazı isimlerin karşılıklı anlaşmayla bedelsiz gönderilmesi planlanıyor. Rosier, Onana ve Aboubakar’ın ise makul bir bonservisle satılması düşünülüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Svensson, Colley, Masuaku, Al Musrati, Muçi, Muleka, Rashica, Chamberlain, Gedson ve Amir büyük olasılıkla kadroda tutulacak. Yerli statüsünde forma giyen Bakhtiyor da takımda kalacak.