BeşiktaşBeşiktaş'ın Ciro Immobile'ye teklifi belli oldu!

Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye teklifi belli oldu!

08.07.2024 - 21:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın İtalyan santrfor Ciro Immobile için sunduğu teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.

Beşiktaşın Ciro Immobileye teklifi belli oldu

Gabriel Paulista ve Rafa Silva hamleleriyle dikkat çeken Beşiktaş'tan yeni bir hamle daha geldi. Siyah-beyazlıların, İtalyan santrfor Ciro Immobile'nin peşine düştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Beşiktaş'ın Ciro Immobile için transfer görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Siyah-beyazlıların, İtalyan forvete 7 milyon eurodan 2 senelik kontrat teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi. Lazio'nun 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu bonservis bedeli olmadan bırakmak istemediği belirtildi.

Transferin önündeki engelin Lazio'nun istediği bonservis bedeli olduğu vurgulandı. İtalyan ekibiyle anlaşma sağlanması durumunda 34 yaşındaki forvetin önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve Beşiktaş'a 2 yıllık imza atacağı aktarıldı.

Ciro Immobile, geride kalan sezonda Lazio'da 43 maça çıktı. Tecrübeli forvet bu müsabakalarda 11 gol attı ve 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Salernitana altyapısında yetişen Ciro Immobile daha sonra Sorento altyapısı, Siena, Grosseto, Pescara, Genoa, Juventus, Torino, Borussia Dortmund ve Sevilla'da oynadı. Lazio, 2016-2017 sezonu başında 9 milyon 450 bin euro bedelle Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı.

34 yaşındaki santrfor, İtalya Milli Takımı'nda 57 müsabakada süre aldı. Yıldız futbolcu, bu mücadelelerde 17 kez rakip fileleri havalandırdı. İtalyan futbolcunun, Lazio ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Ciro Immobile'nin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Yazarlar