BeşiktaşBeşiktaş'a Norveçli forvet! Galatasaray'ın kapısından dönmüştü

Beşiktaş'a Norveçli forvet! Galatasaray'ın kapısından dönmüştü

19.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Norveçli santrforu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki yıldız futbolcu, kısa süre önce Galatasaray'ın kapısından dönmüştü.

Beşiktaşa Norveçli forvet Galatasarayın kapısından dönmüştü

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer döneminde hücum hattına takviyede bulunmak istediği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ilgilendiği yıldız futbolcunun daha önce Galatasaray'a transferinin son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın Malmö forması giyen Erik Botheim ile ilgilendiği belirtildi.

Siyah-beyazlı takımın bu transferle birlikte Ciro Immobile'ye alternatif oluşturmak istediği vurgulandı. Beşiktaş'ın 24 yaşındaki Erik Botheim'in transferi için görüşmelerine kısa süre içerisinde başlayacağı aktarıldı.

Beşiktaşa Norveçli forvet Galatasarayın kapısından dönmüştü

Erik Botheim'in Krasnodar'da forma giydiği dönemde Galatasaray'ın gündemine geldiği ifade edildi. Krasnodar'dan sözleşmesini feshederek ayrılan Erik Botheim'in Galatasaray'a transferinin Rus ekibinin dava açma ihtimali nedeniyle gerçekleşmediği vurgulandı.

24 yaşındaki Erik Botheim, bu sezon Malmö'de 31 müsabakada forma şansı buldu. Erik Botheim bu karşılaşmalarda 14 gol atma başarısı gösterdi. Norveçli santrfor, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Haberin Devamı

Erik Botheim'in Malmö ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Lyn altyapısında futbola başlayan Erik Botheim daha sonra Rosenborg, Stabaek, Bodo Glimt, Krasnodar ve Salernitana'da oynadı. Erik Botheim, Norveç Milli Takımı'nda 1 karşılaşmada süre aldı.