BeşiktaşBeşiktaş'a Alex Oxlade Chamberlain piyangosu! 2 talip birden

Beşiktaş'a Alex Oxlade Chamberlain piyangosu! 2 talip birden

26.08.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alex Oxlade Chamberlain'e 2 talibin çıktığı iddia edildi.

Beşiktaşa Alex Oxlade Chamberlain piyangosu 2 talip birden

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alex Oxlade Chamberlain ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların vedalaşmaya hazır olduğu İngiliz orta sahaya 2 takımın talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Alex Oxlade Chamberlain transferi konusunda görüşmelerin başladığı aktarıldı. Sports Digitale'in haberine göre; Premier Lig ekibi Brentford ile Eredivisie temsilcisi Ajax'ın Alex Oxlade Chamberlain'i transfer etmek istediği kaydedildi.

Hem Brentford hem de Ajax'ın İngiliz futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı vurgulandı. Alex Oxlade Chamberlain bu sezon Beşiktaş'ta herhangi bir maçta görev almadı.

Beşiktaşa Alex Oxlade Chamberlain piyangosu 2 talip birden

Southampton altyapısında yetişen Alex Oxlade Chamberlain daha sonra Arsenal ve Liverpool'da oynadı. Beşiktaş, 2023-2024 sezonu başında Alex Oxlade Chamberlain'i bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattı.

31 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Alex Oxlade Chamberlain'in güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro.

Haberin Devamı

Alex Oxlade Chamberlain, İngiltere Milli Takımı'nda 35 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 7 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.