Almanya BundesligaBeşiktaş maçında rekor kırdı, sözleşmeyi kaptı!

Beşiktaş maçında rekor kırdı, sözleşmeyi kaptı!

09.10.2024 - 17:40 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta oynanan Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçında kalesine adeta duvar ören Brezilyalı kaleci Kaua Santos'un sözleşmesi uzatıldı.

Beşiktaş maçında rekor kırdı, sözleşmeyi kaptı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'tan, temsilcimiz Beşiktaş ile Avrupa Ligi'nde oynadıkları maça damga vuran kaleci Kaua Santos ile ilgili bir hamle geldi. Alman ekibi, Brezilyalı eldivenin sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattığını açıkladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ MAÇINA DAMGA VURMUŞTU

Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah-beyazlılar, 3-1 kaybederken konuk ekipte kaleci Kaua Santos'un performansı maça damga vurmuştu.

REKOR KURTARIŞ

Eintracht Frankfurt kalecisi Kaua Santos karşılaşmada toplam 10 kurtarış gerçekleştirmişti. Immobile'nin penaltısını da çıkaran 21 yaşındaki Brezilyalı eldiven, Beşiktaş'ın maça ortak olmasını engellemişti. Eintracht Frankfurt kalecisi, bu sezon bir Avrupa Ligi karşılaşmasında en yüksek sayıya ulaşan file bekçisi oldu.

ANİDEN A TAKIMA YÜKSELTİLDİ

Frankfurt'un Flamengo U20'den aldığı Kaua Santos, Kevin Trapp sakatlanana kadar Frankfurt'un yedek takımıyla bölgesel ligde oynadı. Trapp sakatlandıktan sonra 5 maça çıkan Kaua Santos, 2. kez bir maçta kalesini gole kapattı.