Dünyadan FutbolBertuğ Yıldırım transferinde kriz! Temsilcisi açıkladı

Bertuğ Yıldırım transferinde kriz! Temsilcisi açıkladı

16.08.2024 - 18:33 | Son Güncellenme:

Championship ekibi Norwich City'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı Bertuğ Yıldırım'ın transferi son dakikada gerçekleşmemişti. Bertuğ Yıldırım'ın temsilcisi transferde yaşanan krizi anlattı.

Bertuğ Yıldırım transferinde kriz Temsilcisi açıkladı

Rennes forması giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, Championship ekibi Norwich City ile anlaşmış ancak transfer son anda iptal olmuştu. Transferin gerçekleşmeme sebebi netlik kazandı.

Haberin Devamı

Bertuğ Yıldırım'ın temsilcisi Mirsad Türkcan, Norwich City'nin pazarlıklarda indirim istediğini belirtti ve iddia edilen sağlık sorununun gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Sports Digitale'e konuşan Mirsad Türkcan şu ifadeleri kullandı:

"Norwich ile Rennes toplam 8 milyon euro karşılığında anlaştı ve Bertuğ sağlık kontrolü için İngiltere'ye gitti. Norwich tarafı sağlık kontrolünü geçen Bertuğ için 'Sakatlık riski' var ifadesini kullandı ve daha düşük maliyetli olursa bu riski alabileceklerini iletti. Bu durumdan rahatsız olduk ve imza atmadan Fransa'ya döndük. Bertuğ, milli takımımızın EURO 2024 kadrosunda bulunmuş ve takımıyla sezon öncesi kampını sağlıklı bir şekilde tamamlamıştı. Bertuğ Yıldırım'ın iddia edildiği gibi bir sağlık sorunu bulunmuyor."