DiğerBerkay Karakurt’tan Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda gümüş madalya

Berkay Karakurt’tan Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda gümüş madalya

15.04.2023 - 16:15 | Son Güncellenme:

Milli bilardocu Berkay Karakurt, Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Berkay Karakurt’tan Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda gümüş madalya


Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrupa Bilardo Şampiyonası 3 bant ferdi kategorisinde milli bilardocu Berkay Karakurt, çeyrek finalde Lütfi Cenet’i 50-44 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde İsveçli rakibi Torbjörn Blomdahl’ı 50-23 ile geçen Karakurt, finale yükseldi ve İtalyan Marco Zanetti’nin rakibi oldu. Seyircilerin de yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasında Berkay Karakurt, İtalyan rakibine 50-46 mağlup oldu ve gümüş madalya elde etti.

“FİNAL MAÇI İÇİN ŞANSSIZLIK ANCAK İYİ TARAFINDAN BAKIYORUM”

Karşılaşma sonrası Demirören Haber Ajansı’na (DHA) konuşan milli sporcu, “Final maçı için şanssızlık diyebiliriz ama genel anlamda ben iyi tarafından bakıyorum. İkincilik bugün için yeterli en azından. Önümde uzun yıllar var. Mutlaka şampiyon da olacağıma inanıyorum. Önümüzde Vietnam Dünya Kupası var. Bayramdan sonra onun hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Berkay Karakurt’tan Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda gümüş madalya

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.

Yazarlar