VoleybolBerkay Ateş'ten Simge Aköz için olimpiyat tepkisi! Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı

Berkay Ateş'ten Simge Aköz için olimpiyat tepkisi! Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı

09.07.2024 - 09:18 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat kadrosu resmen açıklandı. Kadroda yer almayan Simge Aköz için oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'ten sitem geldi.

Berkay Ateşten Simge Aköz için olimpiyat tepkisi Filenin Sultanlarının kadrosu açıklandı

Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu

Orta oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç

Pasör çaprazı: Melissa Vargas

Libero: Gizem Örge

+1 oyuncu: Beyza Arıcı

BERKAY ATEŞ'TEN SİMGE AKÖZ TEPKİSİ
Oyuncu Berkay Ateş, sevgilisi Simge Aköz'ün fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: Bu kadar yılın, bu kadar emeğin ardından ve böyle bir sezonun sonunda…

Berkay Ateşten Simge Aköz için olimpiyat tepkisi Filenin Sultanlarının kadrosu açıklandı

GÜVEN MURAT AKPINAR'DAN FUTBOL ÇIKIŞI
Oyuncu arkadaşı Güven Murat Akpınar ise; "Benzer bir olay, erkek futbolunda yaşansaydı, taş üstüne taş kalmazdı. Türkiye bir voleybol ülkesi değil. Kimse kendine pay çıkartmasın. Çok başarılı kadın sporcular var sadece." dedi.

Haberin Devamı

Berkay Ateşten Simge Aköz için olimpiyat tepkisi Filenin Sultanlarının kadrosu açıklandı

SİMGE AKÖZ'DEN PAYLAŞIM
Simge Aköz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, 2017 yılından itibaren Ay-Yıldızlı formayı her daim büyük bir gurur ve aidiyetle temsil etmiş bir sporcu olarak, mücadele ettigimiz sayısız turnuva ve kazandığımız madalyaların yanı sıra 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yükseltmiş olduğumuz çıtayı daha da yukarıya taşımak ve 2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi büyük başarılarla gururlandırabilmek en büyük motivasyonum ve hayalimdi. Fakat, teknik ekibimizin aldığı kararlar neticesinde kadroda yer alamayacağımı üzülerek belirtmek durumundayım.

Sultanlar Ligi ve Milletler Ligi’nin ardından, kendimi hem fiziksel hem de mental olarak Paris Olimpiyatları için hazır hissettiğim bir dönemde, milli formamızı olimpiyat sahnesinde ikinci kez taşımayı çok istesem de teknik ekibimizin aldığı karara saygı duyuyorum.

Olimpiyatlarda canım takım arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki ortak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim ama sizlere olan inancım ve güvenim tam. Bu büyük organizasyonda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve bizlere gurur yaşatacağınıza eminim. Kalbim sizinle..."

İTALYA, HOLLANDA VE DOMİNİK İLE AYNI GRUPTAYIZ
Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

KADRODA SON DEĞİŞİKLİK 26 TEMMUZ'DA
Olimpiyat Kadroları 8 Temmuz'da FIVB'ye teslim edilecek. 9-26 Temmuz tarihleri arasında 12+1 kişilik kadrolarda sakatlık sebebiyle geniş kadrolardan isimlerle değişiklik yapılabiliyor.

İŞTE PROGRAM
Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı şu şekilde:

29 TEMMUZ

10.00 Türkiye-Hollanda

1 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-İtalya