FenerbahçeBenfica, Jose Mourinho'nun prensinin peşinde! Kerem Aktürkoğlu sonrası yeni milli yıldız

Benfica, Jose Mourinho'nun prensinin peşinde! Kerem Aktürkoğlu sonrası yeni milli yıldız

07.10.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Portekiz temsilcisi Benfica'nın Fenerbahçe forması giyen milli futbolcuyla ilgilendiği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yıldızının transferi konusunda Bruno Lage'nin istekli olduğu aktarıldı.

Benfica, Jose Mourinhonun prensinin peşinde Kerem Aktürkoğlu sonrası yeni milli yıldız

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna dahil eden Benfica'nın transferde bu kez rotasını Fenerbahçe'ye çevirdiği kaydedildi. Benfica'nın Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'nin milli futbolcunun transferinde istekli olduğu vurgulandı. Portekiz basınından Correiro da Manha'nın haberine göre; Benfica'nın ara transfer döneminde orta saha kurgusuna takviye yapmayı planladığı aktarıldı.

Benfica'nın transferdeki hedefinin Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek olduğu kaydedildi. Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage ve teknik heyetin, İsmail Yüksek'in transferini milli futbolcunun nitelikleri nedeniyle istediği vurgulandı.

Benfica, Jose Mourinhonun prensinin peşinde Kerem Aktürkoğlu sonrası yeni milli yıldız

Benfica'nın orta saha kurgusunda Florentino Luis'in özelliklerinde başka bir ismin olmadığı aktarıldı. Benfica'nın Bruno Lage'nin transfer talebini karşılamak istediği öğrenildi. Benfica'nın bu transfere 10 milyon euroluk bütçe ayırdığı kaydedildi.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek, bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı. 25 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 819 dakika sahada kaldı.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Bursa Yıldırım Spor altyapısında futbola başlayan İsmail Yüksek daha sonra Gölcükspor'da oynadı. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu başında İsmail Yüksek'i kadrosuna kattı. 25 yaşındaki orta saha Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi.

İsmail Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nda 19 karşılaşmada süre aldı. 25 yaşındaki orta saha, bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi.