Dünyadan FutbolBelçika'da korkunç olay! Futbolcu 3 parmağını kaybetti

Belçika'da korkunç olay! Futbolcu 3 parmağını kaybetti

26.10.2024 - 14:14 | Son Güncellenme:

Belçika 4. Ligi'nde korkunç bir olay yaşandı. Bir futbolcu sahaya atılan yabancı maddenin elinde patlaması sonrası 3 parmağını kaybetti. İşte detaylar...

Belçikada korkunç olay Futbolcu 3 parmağını kaybetti

Belçika 4. Ligi'nde KSCT Menen'in SK Zillebeke'yi 4-0 mağlup ettiği maçta korkunç bir olay yaşandı. Mücadelede 2 gol atan Fabio Schiafino ikinci golü kutlarken, taraftarların sahaya attığı yabancı maddeyi sahadan dışarıya bırakmak istedi ancak futbolcu yanıcı maddenin elinde patlaması sonucu 3 parmağını kaybetti.

Haberin Devamı

3 AMELİYAT GEÇİRDİ

The Sun'da yer alan habere göre iki gün içinde üç ayrı ameliyat geçirmek zorunda kalan Schiafino, işaret parmağının tamamını, başparmağının yarısını ve orta parmağını kaybetti.

'ELİM TAMAMEN YOK OLDU'

Belçika'da yerel basına konuşan Schiafino, "Elim tamamen yok oldu. Neredeyse iki gündür uyumadım ya da yemek yemedim, beni bir ameliyathaneden diğerine götürdüler. Sanırım şimdiden üç ya da dört ameliyat geçirdim. Önce sis bombası olduğunu düşündüm ve hem takım arkadaşlarım hem de taraftarlar için tehlikeyi hemen fark ettim. Etrafta çocuklar vardı, kimsenin yanmasını istemedim. Duman dağıldığında sağ elimde çok fazla kan gördüm, bazı parmaklarım yoktu." ifadelerini kullandı.

Olay hakkında polisin soruşturmasının devam ettiği kaydedildi.