Almanya BundesligaBayern Münih'te Kompany'den Sacha Boey'e destek: Hedefini aklından çıkarmamalı

Bayern Münih'te Kompany'den Sacha Boey'e destek: Hedefini aklından çıkarmamalı

18.09.2024 - 19:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Alman devinde talihsizlikler yaşamaya devam ediyor. Sakatlanan yıldız futbolcuya teknik direktörü Vincent Kompany'den destek geldi.

Bayern Münihte Kompanyden Sacha Boeye destek: Hedefini aklından çıkarmamalı

Ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis ücreti ile Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, talihsizlikler yaşamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Tam ilk 11'de oynamaya başlayan Fransız sağ bek, yeniden sakatlandı. Boey'nin sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı belli olurken Alman devinin teknik direktörü Vincent Kompany, yıldız oyuncu hakkında çarpıcı sözler söyledi.

SACHA BOEY ÜZÜNTÜSÜ

Alman devi Bayern Münih'te geçtiğimiz günlerde Sacha Boey üzüntüsü yaşandı. Antrenmanda menisküsü yırtılan yıldız futbolcu, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sakatlandı.

Ameliyat olan Sacha Boey'nin sahalardan ne kadar uzak kalacağı da belli oldu. Yıldız futbolcu, sakatlığından dolayı yaklaşık 2 ay Bayern Münih forması giyemeyecek. Fransız sağ bek, tam form yakalamışken sakatlandığı için moral olarak çöküş yaşadı.

Bayern Münihte Kompanyden Sacha Boeye destek: Hedefini aklından çıkarmamalı

'ÇOK İYİ BAŞLAMIŞTI AMA...'

Alman basınından Fussball News'te Sacha Boey ile ilgili mini bir değerlendirme yazısına yer verildi. Söz konusu yazıda Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany'nin Boey'ye söylediği çarpıcı sözler de yer aldı. Makalede Sacha Boey ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "Sacha Boey, FC Bayern Münih'te yeni antrenör Vincent Kompany yönetiminde çok iyi bir başlangıç yapmıştı.

Haberin Devamı

Fransız oyuncu sezonun ilk maçında VfL Wolfsburg'a bir gol attı ve Kiel'de alınan farklı galibiyette yine sahadaydı. Ama daha sonra pazar günü antrenmanda bir aksilik oldu! Boey'nin ameliyat edilmesi gerekti.

'BEN DE ÇOK SAKATLANDIM'

Kompany bu nedenle kadroda değişiklik yapmak zorunda kaldı. Hocası, ona ilk önce şu sözlerle cesaret verdi: Ne yazık ki kariyerimde çok fazla sakatlık yaşadım. Ancak sonuçta kupalar ekim ya da kasım aylarında kazanılmıyor. Sacha Boey çalışmalı ve hedefini aklından çıkarmamalı. Evet, bunu aklından çıkarmamalı. Onun için hâlâ en iyi sezon olabilir. Bunu her zaman aklında tutmalı.